inzerce, prodej, prodám, bazar

Pastevní Ustájení

Kategorie: Koně

Nabízíme ještě pár míst v pastevním ustájení v obci Úhlejov u Miletína (královehradecký kraj)10km od Hořic a Dvora Králové
K dispozici přes
5 ha pastvin, 2 velké stlané přístřešky s nonstop balíky sena. Kruhovka, travnatá jízdárna, sedlovna, zázemí pro jezdce. Možnost tréninků, pomoc s problémovými koňmi metodou přirozené komunikace, obsedání aj.
Krásné terény na vyjíždky kopce i roviny.
Více info po mailu nebo tel.
Pastevní Ustájení
Podobné inzeráty
Hledám venkovní aktivní ustájení v okolí Prahy
Hledám venkovní ustájení typu paddock paradise, kde jsou koně aktivně na trecích, ne pastvu, pro 23letou stále aktivní nekonfliktní kobylku. Ne pastevní ustájení, ideálně malé rodinné ustájení s pár koňmi v rozumné dojezdové vzdálenosti od Prahy. Jen na vyjížďky do okolí, jízdárnu, kruhovku nepotřebujeme. Alespoň minimální zázemí pro jezdce (sedlovna, možnost nechat věci a sedlo). Nabídněte.
Aktivní stáj a volné ustájení
Nabízíme volné ustájení v překrásné a klidné lokalitě. Havířov 10min. Frýdek-Místek 10min. Ostrava 20min. Autobusová zastávka 300m V okolí rozlehlé louky a lesy vhodné k dlouhým a pestrým vyjížďkám. ( Žermanická přehrada ) Koně mají k dispozici kvalitní luční seno Ad libitum a dle domluvy, nebo chuti i kvalitní travní senáž. Přístřešky na seno a senáž kryty s přesahem ( koně a seno zůstanou v suchu ). Dostatečně velká zpevněná plocha. Prostorná vzdušná volná stáj a krytý pastevní přístřešek, které jsou přístupné 24/7. Koně se mohou libovolně pohybovat. Neomezený přístup k čisté pitné vodě. Louky cca 5,5Ha rozmanitý terén ( v parných dnech vítaný oddych v lesíku ). Oves, Ječmen a jiné. dle domluvy. Louky jsou po pastevní cyklu vláčeny a mulčovány. Paseme tzv. "oplůtkovým stylem" je to časově náročnější, ale koně mají denně čerstvou pastvu. K dispozici sedlovna s uzamykatelnými skříňkami + dostatek odkladových prostor. - pračka na koňské věci - koňský vysavač - výhodné zapůjčení přepravníku pro 2 koně - kvalitní Akku koňský strojek Moser - koňská váha do 1000kg Plánováno solárium. Jsme rodinná stáj s pohodovým kolektivem a 70lety zkušeností s koňmi:) Těšíme se na Kontakt Farma Novagro
Pastevní ustájení
Rodinná stáj nabízí od května pastevní ustájení pro koně respektující el.ohradník do stádečka našich koní. Možnost i boxů, travnatá jízdárna a kruhovka, přepravník, vyjížďky do pěkného okolí. V případě potřeby je možné přespat v karavanu,zázemí se teprve buduje...Jsme 8km od Jičína směrem na Poděbrady. Info.na tel.
Ježdění za výpomoc,či ustájení za výhodnou cenu
Dobrý den, po dlouhém uvažovani jsem se rozhodla,že bych ráda sehnala zkušeného človíčka k sobě. Někoho kdo by mi pomohl s koňmi a chodem stáje,někoho kdo by to bral tak trochu za své. Jsem na kobylaky sama a bylo by fajn,kdyby mi někdo pomohl s výchovou hribatek,péči o koně,ježděním a sem tam s něčím okolo. Případně by semnou jel na výstavu atd. Mohlo by se to hodit někomu kdo nemůže mít vlastní koně nebo by se třeba hodilo někomu kdo by využil i možnosti ustájení vlastního koně za velmi zvýhodněnou cenu oproti běžné. (Domluvili bysme se) Třeba někdo kdo má koně důchodce a chce si ho nechat dožít ve vlastní péči a zaroveň si ale nemůžu dovolit pořídit druhého koně a rád by tedy využil možnosti jezdit na jiném ze stáje a zvládal by časově věnovat se i dalším (s něčím případně pomocí) krom svého koníka. Koník nemusí být důchodce, jen příklad. Kdyby to byl někdo s valachem,či hodným hřebcem co zvládne být i vedle kobyl, byl by to velký plus (U valachů máme víc volných míst,ale není to nutně podmínka i kobylku bysme ustajily.) Hlavně bych nejradši člověka 18+ zodpovědného, spolehlivého a opravdu zkušeného jezdce( ne někoho kdo je pokročilý začátečník a už párkrát cválal,nebo jezdil jen někde kde ho posadili na provozáka koně který byl vychozeny a šel ve štrůdlu). Opravdu zdůrazňuji,že hledám člověka se zkušeností,co umí dobře jezdit a má zkušenost i s mladými temperamentními koňmi(Nejsou zlé,či zákeřné,ale temperamentní a odpočaté-zkušený jezdec pochopí méně skušený spadne protože ho vyděsí nacválání kobyly když chtěl jen naklusat a podobně. A o to nestojím nerada bych aby se mi ozývala děvčata,co opravdu nemají zkušenosti víceleté, případně s různými tipy koní, případně i hříbaty.) Mám pět koní. Dvě babičky,jedna rekreačně ježděná,jeden chlaďásek také starší ježděn rekreačně. A pak jsou tu dvě mladé kobyly co sportovaly obě velmi šikovné jak v parkuru,tak drezuře i všestrannosti a momentálně jsou březí. ( Teoreticky by do budoucna byla možnost na nich se účastnit i závodů ). Zkouším co mi osud dopřeje. Ráda bych někoho kdo by to tu táhnul za jeden provaz semnou a pomohl mi s chovem. Nějak jsem poslední dobou fyzicky i psychicky vysílená a ve dvou se to prostě lépe táhne a co si budem povídat,například jed na výstavu s hříbětem sama je zahul natož jed případně s vícero. A i je připravit do života se dělá lépe ve dvou. Kobylky si zaslouží i více pozornosti a práce....Tak pokud se najde človíček co by se mu líbila má nabídka,buď někdo kdo by využil i ustájení za nějakou výrazně nižší částku a chtěl by zároveň být součástí chodu stáje a měl by na to všechno čas nebo někdo kdo jen nemůže mít svého koně a chce u nich být a je ochoten stát se mým parťákem co mi pomůže, budu moc ráda. Webové stránky PS.: Nehledám brigádníky,nenabízím práci. Jen buď výhodné ustájení,či ježdění za výpomoc pro zkušeného!
Nabízím pastevní utajení
Nabízím hodnému koníkovi krátkodobé pastevní ustajení od května do srpna. Přístřešek,přístup k napáječce samozřejmostí, v případě potřeby seno.
Ustájení s možností bydlení
Pastevní i boxové ustájení+možnost pronájmu 2+1