inzerce, prodej, prodám, bazar

Pastelky

Kategorie: Ostatní

Pastelky (nové) 99.-
Sešit Hrátky s pastelkami 149.-
Mimoni blok s pastelkami 49.-
Pastelky
Podobné inzeráty
Tužkovník, stojánek na pastelky, tužky
Stojánek na tužky či pastelky, tužkovník. Krásný dřevěný stojánek na tužky, pastelky, tužkovník pro děti s motivem kačenka. Sloužím k uložení pastelek, tužek, na stole vytváří veselou dekoraci. Děti ukládáním pastelek či tužek potrénuji jemnou motoriku otvory na 8 tužek či pastelek. Osobní odběr ve Znojmě či v Brně nebo poštou. Prosím pouze SMS, Email.
Dětský lustr pastelky 2x a šedý lustr z ikey
Prodám dětský lustr pastelky 2 ks,trochu vyšisované od sluníčka,papírová nálepka se odlepuje,půjde přilepit,kus 100 kc.Na čtvrté fotce šedý lustr kupovaný v ikey,bez vad.Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném,možnost osobního převzetí Brno,Brno-venkov,Hodonín.
Pouzdro na pastelky a skicák
Prodám pouzdro na pastelky A4 s vysitym jménem Vaneska. Skvělé se hodí na cesty
Prstové pastelky - voskovky 12 ks
Prstové pastelky, použité max. 2x. Možné osobní předání v Praze nebo zaslání.
Svatební tužkovník na pastelky
Tužkovník na pastelky, je možné udělat v barvě bílé/hnědé/růžové/fialové, barvu stužky nechám na vás. Nebo lze ozdobit ubrouskovou metodou. Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném, možnost osobního převzetí Brno, Hodonín.
Dřevený stojanek (20cm)
Dřevěný stojánek využívat můžete táke na ubrousky, příbory, dochucovadla, pastelky a jiné užitečnosti či dekorace. Délka 20cm-30cm. Ruční práce,dřevo (smrk,borovice,sib.modřin). 248kč