inzerce, prodej, prodám, bazar

Pastelkovnik schodek velky, organizer, stojanek Brumla Meda

Kategorie: Ostatní

Prodam pastelkovnik rucne vyrobeny z bukoveho dreva, urceny na pastelky, tuzky, pera, gumy, nuzky. Muze byt dole s prepazkou nebo bez. Bez povrchove upravy, zdarma je mozne prilepit vypalene jmeno na drivku na prani. Lze jemne nalakovat.
Rozmer 25,8x12,8x8,5cm.
Je mozne zaslat pres zasilkovnu nebo balikovnu.
Pastelkovnik schodek velky, organizer, stojanek Brumla Meda
Podobné inzeráty
Pastelkovnik, stojan na tuzky a pastelky velky ,,Anicka,,
Prodam pastelkovnik z bukoveho dreva, bez povrchove upravy. Na cca 315ks tenkych pastelek. Rozmery 25,8 x 12,8 x 8,5cm. Lze zaslat pres balikovnu nebo zasilkovnu. Zdarma muzu vypalit pozadovane jmeno na cedulku a prilepit na pastelkovnik. Lze jemne nalakovat.
Dřevěný pastelkovník - růžový
Nový nepoužitý pastelkovník vyráběný na zakázku u Kostky Dřevěné. Pastelkovník je dekorovaný dřevěným výřezem písmene E (v přírodní barvě) a králičími oušky. Rozměr pastelkovníku je 11,5x11,5 cm, na výšku má pak 10 cm (s e zaječíma ušima 18,5 cm). Výška písmene je 7 cm. Barva je světle růžová (foťák nepobral), dle vzorníku výrobce se jedná o barvu "pastelová lososová". Vnitřek v přírodní barvě. PC 350, prodávám z důvodu unáhlené koupě (potřebujeme nakonec jinou barvu). Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem. Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou. Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
Časopisy Méďa Pusík a Sluníčko
Prodám časopisy Méďa Pusík a Sluníčko pro děti 3-6 let. Byly jsme předplatilé Sluníčka, takže máme souvislou řadu od 7/2017 do 8/2020, kromě prosincových čísel. Většina je jako nová, některé jsou trochu vyplněné/vybarvené. K některým byla i příloha navíc. Časopisy Méďa Pusík jsou nahodilé - viz. foto. Jestě mohou nějakému školkáčkovi udělat radost. Preferuji odběr všech najednou za 400 Kč. Cena za 1 kus samostatně 10 Kč. Osobní předání možné na Praze 6 u metra A Petřiny nebo zašlu přes Zásilkovnu při platbě předem na účet. Na dobírku nezasílám.
Tužkovník,  pastelkovník
Dubový pastelkovnik smajlík, možno i na jiné využití. Rozměr 17x14x9 cm, otvory 4x7,5 cm. Předání možno Plzeň, Dobřany nebo přes Zasilkovnu.
Schodek
Prodám dětský schodek
ZOPA organizér na sedadlo + kapsa na tablet
Prodám ZOPA organizér na sedadlo + kapsa na tablet. Rozměry: V 53 cm x Š 43 cm. Kapsa na tablet: V 19 cm x Š 14,5 cm. Organizér kromě kapsy na tablet obsahuje dva držáky na láhve s pitím a další kapsu na ukládání drobností na cesty a dvě kapsy ze síťoviny na mobil nebo jiné maličkosti. Svou univerzálností připevnění na sedadlo je kompatibilní téměř s každým vozidlem. Připevnit lze pomocí praktických spon s nastavitelnou délkou, což pomáhá regulovat jeho umístění. Organizér je jako nový, nikterak poškozený. Preferuji osobní předání na Praze 13. Případně mohu poslat přes Zásilkovnu. Poštovné +85 Kč k ceně (bez dobírky - peníze dopředu na účet) nebo +105 Kč k ceně (s dobírkou).