inzerce, prodej, prodám, bazar

Pasta na staré laky a škrábance

Kategorie: Příslušenství

Dobrý den, prodám nepoužívanou pastu v tubě na staré laky a škrábance.
Firma Sheron, 100ml.
Cena 100Kč nebo nabídněte:Tel:
Podívejte se i na mé další inzeráty.
Pasta na staré laky a škrábance
Podobné inzeráty
Leštící pasty K2 LUSTER Q3 200g a K2 LUSTER Q5 200g
Prodám leštící pasty - K2 LUSTER Q3 200g - K2 LUSTER Q5 200g Cena za kus 149Kč Česká pošta BALÍKOVNA Dobírka +140kč Plaba převodem + 85Kč Pasta na strojní leštění laku. Odstraňuje škrábance po brusném papíru, automatických myčkách aut, zoxidované plochy a zabarvení. Popis: Pasta na strojní leštění laku. Odstraňuje škrábance po brusném papíru, automatických myčkách aut, zoxidované plochy a zabarvení. Je vhodná na leštění čerstvě nalakovaných ploch a taky starých poničených laků. Při práci s přípravkem vzniká jen malá teplota a díky tomu nedochází k přehřátí opravovaného povrchu. Je určena k leštění veškerých druhů automobilových laků, průmyslových laků, lodí, kompozitních výrobků, automobilových reflektorů, nábytku syntetických a akrylátových povrchů a mnoha jiných. Použití: K nanesení pasty se používají tvrdé houby (K2 DURAFLEX L611, L641). Před leštěním povrch odmastíme a vyčistíme. Na velké defekty je možné použít brusný papír. Před aplikací přípravek protřepte. Následně naneste pastu na houbu a aplikujte při nízkých otáčkách (cca 600 ot/min). Následně zvýšit rychlost na cca 1500 ot./min a leštit až dosáhnete vysokého lesku opravovaného povrchu. Po vyleštění očistěte povrch pomoci mikro utěrky. Pro dokonalé odstranění zbytku pasty použijte odmašťovač K2 T6 Klinet. Při práci s pastou dejte pozor, aby nedocházelo k jejímu vysychání na plastových elementech. Pastu neaplikujte na přímém slunci. Aby nedošlo k poškození opravovaných povrchů, používejte pouze přípravky K2.
Prodám bezbarvé lesklé laky ve spreji 400 ml
Prodám bezbarvé lesklé laky ve spreji 400 ml.Značky Boll. Zbyly mi po nastříkaní auta.Srej je vydatný.Zbylo 8 ks.Kupoval jsem za 130 Kč kus.Spreje jsou nové nepoužité. Možno dovést po trase Chomutov-Praha Cena za kus.
Pasta na opravu laku K2 TURBO 100 g
Pasta na karoserii automobilu testovaná miliony zákazníků. Receptura K2 TURBO se speciálními nanočásticemi odstraňuje i ty nejmenší škrábance a dává ještě větší lesk laku. Je vhodná pro všechny typy nátěrů, včetně kovových. Odstraňuje skvrny od oleje, asfaltu a zbytků hmyzu. Snadné nanášení. Obnovuje původní lesk a barvu. Návod na použití: 1. Umyjte a vysušte karoserii. 2. Kruhovými pohyby naneste tenkou vrstvu pasty měkkým hadříkem nebo houbou. 3. Po vysušení (30 sekund), utřete karoserii čistým hadříkem nebo utěrkou z mikrovláken, aby lak získal na lesku. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Při požití, nevyvolejte zvracení, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal. Chraňte před mrazem. Nepoužívejte na horké povrchy. Trvanlivost: 5 let od data výroby uvedeném na sváru tuby. Osobní předání v Českých Budějovicích Platba převodem (zásilkovna nebo balíkovna) + 85Kč Dobírka (zásilkovna nebo balíkovna) +115Kč
Castrol Molub Alloy TA  montážní pasta AKCE za 1/2
speciální montážní vysokoteplotní pasta až 1100st.C Použítí a specifikace viz.foto. AKCE za půlku původní ceny 2095,- nyní 1000,-!!!
DREUMEX PLUS Profesionální Mycí pasta na ruce 4,5 L
Profesionální mycí pasta na ruce DREUMEX PLUS 4,5 L. Zvýšený mycí účinek díky mikrogranulím. Svěží vůně a příznivé účinky na kůži. Spolehlivě odstraní: živici, tuk, maziva, olej, vosk, gumu, asfalt a další. Balení: plechový kanystr 4,5 L. Výrobce: DREUMEX.
Leštiaca pasta na odstránenie škrabancov
Na predaj leštiaca pasta na odstránenie škrabancov a nedostatkov na aute. Jednoduché a rýchlo účinné riešenie, ktoré odolava vode, mrazu atd.