inzerce, prodej, prodám, bazar

Passat cc organizer

Kategorie: Příslušenství

Vw passat oraganizer cc VW Volkswagen Passat Cargonizer Reserverrad 3C0 061 200 praha kladno 742331
Passat cc organizer
Podobné inzeráty
Organizér do kufru auta k zavěšení / kapsář
Organizér do kufru, stěna Šikovný a voděodolný organizér do kufru vozidla je ideálním řešením pro udržování pořádku v zavazadlovém prostoru. Ve vrchní části se nachází praktický organizér s 5 kapsami. Ve spodní části jsou 3 uzavíratelné kapsy. Organizér je vhodný téměř pro všechny typy vozů a upevňuje se pomocí robustních popruhů.
Auto organizér,  zn. Ultimate Speed, nový, nepoužitý
Auto organizér, zn. Ultimate Speed, 100% polyester, barvy černé s okraji obšitými šedou lemovkou, šíře 42 cm výšky 65 cm, nový, nepoužitý. Uchycení na pružné pásky, k montáži na zadní stranu předních sedadel auta, ideální prostor na uložení dokladů, map, tiskovin ad. Organizér má 4 kapsy různých velikostí. VHODNÝ DÁREK. Cena 250,- Kč (původní cena 540,-Kč) Tel.
Organizér do kufru auta k zavěšení / kapsář
Závěsný organizér / kapsář s 8 kapsami do kufru vozu na zadní sedačky s upevněním za opěrky hlavy zadních sedaček. nove, nerozbalene. vhodne do vetsiny aut. skvela vec na nakupy nebo na povalujici se veci v kufru... Mohu osobne dorucit v okoli hradce kralove a nebo posilam zasilkovnou po platbe predem na ucet. je to tento produkt:
Prahové lišty pre VOLKSWAGEN GOLF, PASSAT, CC
Predám chrómové prahové lišty vhodné pre VOLKSWAGEN Passat B6 B7 B8 CC - 35€ (len s napisom PASSAT) Passat CC - 40€ (nápis CC) Passat B8, + facelift - 35€ (nápis Passat B8) Golf - 30€ V sade sú 4 kusy, 2 listy pre predné dvere, 2 listy pre zadné dvere. Vzadu majú nalepenú obojstrannú 3M pásku. Posielame aj na dobierku do Ceskej republiky, postovne je 6,5 eur prvou triedou postou alebo cez zasielkovnu.
Organizér do auta Rati Headster Family Pack
Nabízím organizér do auta Rati Family Pack. Nevyužili jsme, je tedy v bezvadném stavu (viz fotky).
Mazda CX-5 organizér, držák telefonu
organizér do středové loketní opěrky, držák na telefon univerzální na palubní desku viz foto