inzerce, prodej, prodám, bazar

PASGT M88 9mm UHMWPE neprůstřelná helma třídy IIIA

Kategorie: Ostatní

Vysoce kvalitní helma vyrobená z PE splňující standard UN Level NIJ IIIA.
Černá helma (LW - Light Weight) vyrobena ve stylu provedení PASGT M88. Základem je odolná plastová skořepina s matným povrchem. Stavitelné dvoubodové řemení s podbradníkem a vnitřek helmy nabízí maximální pohodlí a dobrou fixaci na hlavě.

Materiál: PE
Velikost: 274*250*168 mm
Barva: černá
Balení: 1ks
Velikost chráněné oblasti: 0.13m2
Hmotnost 1,2 kg

Materiál: UHMWPE - jedná se vlastně o polyethylenové vlákno s mimořádně vysokou pevností. Polyethylenová vlákna se vyrábí z nasycených lineárních makromolekul alifatických uhlovodíků. Výchozí látkou je polymer s mimořádně vysokou molekulovou váhou (UHMWPE z anglického Ultra-high-molecular-weight polyethylene). Polyethylenová vlákna mají mimořádně vysokou pevnost v tahu, podle některých údajů až desetkrát vyšší než například speciální uhlíkové vlákno. Důvodem je extrémně dlouhý řetězec s molekulární hmotností v milionech (obvykle 2 – 6 milionů), který je s ostatními řetězci spojen van der Waalsovými vazbami. Výrobky dobře odolávají ultrafialovému záření (po 1500 hodinách nejméně 80 %) a mnoha chemikáliím. Použití vláken pro textilní účely je omezené, protože se dají jen velmi obtížně řezat a mají nulovou navlhavost. Jsou velmi odolné proti tření (15x odolnější proti tření než uhlíková ocel). Dyneema® vlákno je bez chutí a bez zápachu a je netoxické.

Helmy jsou nové, nepoužité.

Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h.

Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.
PASGT M88 9mm UHMWPE neprůstřelná helma třídy IIIA
Podobné inzeráty
Neprůstřelný keramický plát třídy IV
Anatomicky tvarovaný keramický plát. Přední a zadní strana zásuvné desky je polepena voděodolnou látkou. Materiál - Keramika z karbidu křemíku + UHMWPE Velikost - 25*30 cm Barva - Černá Hmotnost - 2 kg Typ - Tvrdá keramická deska Materiál: UHMWPE - jedná se vlastně o polyethylenové vlákno s mimořádně vysokou pevností. Polyethylenová vlákna se vyrábí z nasycených lineárních makromolekul alifatických uhlovodíků. Výchozí látkou je polymer s mimořádně vysokou molekulovou váhou (UHMWPE z anglického Ultra-high-molecular-weight polyethylene). Polyethylenová vlákna mají mimořádně vysokou pevnost v tahu, podle některých údajů až desetkrát vyšší než například speciální uhlíkové vlákno. Důvodem je extrémně dlouhý řetězec s molekulární hmotností v milionech (obvykle 2 – 6 milionů), který je s ostatními řetězci spojen van der Waalsovými vazbami. Výrobky dobře odolávají ultrafialovému záření (po 1500 hodinách nejméně 80 %) a mnoha chemikáliím. Použití vláken pro textilní účely je omezené, protože se dají jen velmi obtížně řezat a mají nulovou navlhavost. Jsou velmi odolné proti tření (15x odolnější proti tření než uhlíková ocel). Dyneema® vlákno je bez chutí a bez zápachu a je netoxické. Pláty jsou nové, nepoužité. Životnost plátů je neomezená. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.
Neprůstřelná vesta, balistická přilba
Neprůstřelná vesta - balistická ochrana 4. Pláty z přední i zadní strany. Nová, nepoužitá. Německá výroba. Cena za vestu: 24000 Kč Balistická přilba - nová, ochrana 4, včetně potahu. Cena za přilbu: 16500 Kč
Neprůstřelná zrcadlová okna
Prodám neprůstřelná bezpečnostní okna , fix , 4 KS 89x67cm, 3000 Kč/ kus, 2ks 89x141 cm .5000kč/ kus. I jednotlivě .
Sada na řasy.
Dobry den, mam veci na prodej, zkratka vse co jsem si nakoupila a uzivala jen pul roku, hodne veci je tam novych napr. Rasy.. Tahle sada se da vyuzit pro zacatecni rasarky ! - Cvicna hlava - 2x pul balicku tycinek na ocisteni oci - kartacky - 1/4 primeru 2x NOVA PINZETA - rovna, zahla Zbytek rozpoustedla lepidla - organizer - 2x balonek na osuseni ras - 2x NOVE lepidlo - glue utra plus - sada podlozek pod oci - 9x plato nalepek na sklicko pod lepidlo - 4x NOVE lepici pasky - 2x prstynek na ruku na lepidlo - 1x stetec na ocisteni oci - nadobka na cisti vodu - 1x sklicko - umele rasy 3x RASY - vse jsou 5D 2x barevne neonove rasy Rasy B - 0.07mm - 8mm,9mm 2x , 11mm 3x, 13mm 2x Rasy C - MIX - 8-13mm , 7-14mm MIX - 0,05 2x Rasy B MIX - 0,20 7-13mm ZBYTKY - B 0,07 - 11mm, 10mm - MIX - 0,07 6-14mm Rasy C - 0,07 - 9mm 2x NOVE RASY nepouzity C - 0,05 - 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm VSE BYCH RADA PRODALA JAKO CELEK !!!CENA - 4000,- kč
Ochranné pracovní rukavice - proti pořezu vel.11
Bezešvé protipořezové rukavice s dlaněmi a prsty máčenými v polyuretanu. Odolnost proti řezu 3. Skvělá odolnost proti oděru a pořezání ostřím. Doporučené použití: manipulace s ostrými předměty. Doporučené aplikace: logistika, skladování, manipulace s tabulovým sklem a předměty s ostrými hranami, manipulace s tabulovým plechem, řezání suchých, lakovaných nebo galvanizovaných dílů, řezání malých, suchých nebo lehce zaolejovaných dílů, údržba. Odvětví: automobilový průmysl, logistika a skladování. Materiál podšívky: 64% 400D UHMWPE, 21% 140D nylon, 15% elastan Materiál povrstvení: polyuretan. Úpletová vazba s karbonovýn vláknem. Normy EN 388, EN 420 Velikost 11.
syntetické lano navijáku 10mm 28m žlutá/červená/zelená
VÍTEJTE, NABÍZÍME: SYNTETICKÉ LANO DYNEEMA 10mm 28M + HÁK 3,15T + NÁPRSTEN, BEZ Opletu NEONOVĚ ZELENÁ Průměr lana: 10mm Délka lana: 28m Vypínací síla: 10500 kg Typ vlákna: Dyneema SK-75 Nástavec na buben Kryt lana: Ano, prvních 1,5 m lana Koncovka: Trubkový náprstek, Háček Materiál: UHMWPE máme barvu: červená / zelená / žlutá kontakt: bajcar4x4@ telefon +48883777464 osobní odběr v blízkosti hraničního přechodu Lubawka/Trutnov nebo zaslání kurýrem po předchozí domluvě