inzerce, prodej, prodám, bazar

Pás na patrony

Kategorie: Ostatní

Nový, kožený pás na patrony
Pás na patrony
Podobné inzeráty
Patrony do vstřelovačů
Patrony / náboje / nábojky do vstřelovačů. 6,8/11 mm no.2 zelené 6,8/11 mm no.5 červené 6,8/11 mm no.6 černé Cal.25 = 6,3 žluté Uvedené cena je za krabičku po 100 ks.
Filtrační patrony
Prodám patrony do filtrační konvice. Značka Orion. Nepasují mi do mé konvice.V krabici 2 ks. PC 350,-
Pojistkové patrony a pojistkové doteky
Prodám: 1. Pojistkové patrony (válcové pojistky) 6A - 15ks,10A - 45ks 16A - 60ks, 20A - 80ks, Cena 5,- Kč/ks. 2. Pojistkové doteky 4A - 25ks, 6A - 170ks, 10A - 100ks, 16A - 64ks, 20A - 200ks, 25A - 115ks, 50A - 130ks, 63A - 120ks, Cena 1 Kč/ks.
Filtrační konvice Aquaphor
Prodám filtrační konvici zn. Aguaphor bílá. Kapacita konvice: 4,2l Barva: Bílá Indikátor upozorní na včasnou výměnu patrony Životnost patrony: 350L Prodám včetně dvou nových filtrů.
Piloštípací Sestava Complex-1200 Nový se zárukou.
PROFI Piloštípací sestava COMPLEX 1200 pro výrobu palivového dřeva.Piloštípací sestava Complex je profesionální stroj s hydraulickým konceptem pro práci s absolutní bezpečnosti .Stroj s podávacim a vynášecím pásem , proto Complex je vhodný pro firmy které potřebuji kvalitní a výkonný Piloštípací automat.Complex je poloautomatický/automatický stroj,který funguje s obsluhou jediného pracovníka s vestavěným štípáním dřeva.Naše řešení řezu kotoučem s widiovými zuby zajišťuje rychle a stejnoměrné zpracování dřeva bez potřeby údržby.Naše volba zkonstruovat stroj s plně hydraulickým řízením umožňuje pracovat zcela bezpečně,bez nucených přestávek,mnohem déle oproti tradičním strojům.Všechny části jsou ovladatelné pomocí poměrového joystiku.Obsluha provádí zcela přirozené pohyby,takže se neunaví a může pracovat během celého dne za plně bezbečnostních podmínek.Již po několika minutách práce poznáte že Complex je stroj ,který jste hledali-nenechte si jej uniknout. Základní výbava stroje je: -Výstupní pás pro kmeny se speciálním komůrkovým desingem. -Řízení posuvu kmenů pomocé joysticku -Přítlačné rameno pro přidržené kmene z řetězem na hydraulický pohon -Řízení pily pomocí poměrového joysticku -Otáčky pilového kotouče pohonem vysokotlakového hydraulického motoru -Široká dvířka pro přístup k beranidlu -Řízení štípaní pomoci joystiku -Řetěz pro délku špalků -Výklopná kolébka pro výběr špalků -Chladič oleje hydraulického sytému -Počítadlo motohodin pro intervali údržby -Sací výstup pilin -Pás pro vynášení naštípaného dřeva Za příplatek: - Fotobuňka na odměřování špalků - Automatické odměřování délky kusů na přítlačném posuvu - Teleskopicky hydraulický vynášecí pás 5,30m pás PVC,hydraulické spouštění /zvedání - Vana pohyblivého přítlačného posuvu s automatickým návratem - Výklopná hydraulická kolébka pro výběr špalku Technické údaje: Prořez Kulatiny - 50cm. Štípací Tlak: 40-tun Délka zpracované kulatiny: 5 metrů a více. Délka špalků: od 25 do 60cm. Hlavní elektromotor: 35kW Délka vynášecího dopravníku: 3,50m. Štípací klíny v základu:2-4-6-8-12. Výkon hydraulických čerpadel: od 100 do 250Bar. Odměřování délky špalků:Fotobuňka -zastaví pás a kotouč řeže Přepravní rozměry složeného stroje : 2500 x 1800 mm.Váha stroje 3 600,Kg
Těhotenský bezpečnostní pás Beltley
Prodám těhotenský bezpečnostní pás. Přídavný pás pro těhotné nasměruje bezpečnostní pás vozidla směrem dolů, kolem pánevní části a stehen a tím zabrání, aby vedl přes rostoucí těhotenské bříško. To zabraňuje tlaku na nenarozené miminko a také umožňuje pohodlnější jízdu i ve vyšším stádiu těhotenství. - zajišťuje pohodlnou jízdu pro maminku - snižuje možné riziko pro plod v bříšku např. při prudkém zabrzdění - snadné použití - 2v1 pro použití s kalhotami i se sukní - díky třem úchytům těhotenského pásu si můžete přizpůsobit bezpečnostní pás vozidla podle vašich potřeb - protiskluzová podložka - vhodný pro většinu sedadel a bezpečnostních pásů ve vozidle - bezproblémové přemisťování z auta do auta - od 2. měsíce těhotenství.