inzerce, prodej, prodám, bazar

Párové obrazy

Kategorie: Umělecké předměty

Prodam dva krásné obrazy 30/35 zaskleno ramovano vše super puvodni sign. Je to na hedvabi techniku nevim
Párové obrazy
Podobné inzeráty
párové obrazy - LESNÍ JEZÍRKO, olej, sign. Augusta
párové obrazy - LESNÍ JEZÍRKO, olej na kartonu, signace Augusta, velmi stará a kvalitní práce, 2ks obrazy, každý 23x49cm v nádherných původních dřevěných starožitných rámech s mosaznými doplňky o velikostech 30x58cm, jako kvalitní investice či vhodný dárek... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU.
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.
Obrazy
Plátno Párove obrazy 82x62 Cena za kus
Dva párové kovové svícny
Dva párové kovové svícny, kdy bohužel nevím co je to za lesklý kov. Možná cín, alpaka nebo stříbro. Výška 15 cm. Možno poslat kurýrem.
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy. Dva obrazy o velikostí 41x41cm. Barva odstín vínová, rám zlatý.