inzerce, prodej, prodám, bazar

parní sterilizátor do mikrovlnné trouby zn. Beurer

Kategorie: Ostatní

Prodám nový, nikdy nepoužitý parní sterilizátor kojeneckých lahví zn. Beurer. Je v originální krabici i s návodem, vybalený pouze pro foto.
parní sterilizátor do mikrovlnné trouby zn. Beurer
Podobné inzeráty
Nádoby do mikrovlnné trouby, zn. Whirlpool - NOVÉ
Prodám nádoby na vaření do mikrovlnné trouby, zn. Whirlpool / nádoby na vaření v páře v mikrovlnné troubě Parní nádoby do mikrovlnné trouby na vaření zeleniny, masa, ryb a těstovin - na vaření bez tuku. Ideální i na rozmrazování a ohřívání a uskladnění potravin v chladničce. Tmavá sada nádobí zn. Whirlpool Miska, pařáček, víčko Vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí Pro teploty od -40°C do +120°C Vnější průměr spodní nádoby 21,5 cm, výška 6 cm Celková výška s pařáčkem a víčkem 11,5 cm Nádoba je nová, nepoužitá Cena Kč 180,- Světlá sada nádobí zn. Whirlpool Miska, pařáček, víčko Vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí Pro teploty od -20°C do +110°C Vnější rozměr spodní nádoby 20x21,5 cm, výška 6,5 cm Celková výška s pařáčkem a víčkem 10 cm Nádoba je nová, nepoužitá Cena Kč 180,- Cena za obě nádoby dohromady Kč 320,-.
Parní čistič mikrovlnné trouby
Prodám parní čistič mikrovlnné trouby. Do sopky nalijete vodu s octem. Podle pokynů výrobce dáte do mikrovlnné trouby a zapnete. Pára krásně vyčistí mikrovlnku. Poté jen setřete suchým měkkým hadříkem a je hotovo.
Avent sterilizátor do mikrovlnné trouby
Prodám používaný Avent sterilizátor do mikrovlnné trouby. Cena 300kč.
Parní sterilizátor
Prodám parní sterilizátor do mikrovlnné trouby Philips Avent. PC 900 Kc.
BabyDan DanSafe ochrana trouby stříbrná
ochrana dvířek a skla trouby primárně ochrání dítě před popálením univerzální ochrana pro různé typy pečící trouby ochranná mřížka na troubu zabraňuje, aby se dítě spálilo o horká dvířka trouby snadno se upevňuje bez potřeby nářadí nebo zásahů do trouby je vhodná na skoro všechna dvířka od trouby široká 33 až 64 cm v případě potřeby ji snadno odděláte a očistíte Preferuji OSOBNÍ ODBĚR
Horkovzdušný sterilizátor CHIRANA HS 61 A
Prodám roky nepoužívaný sterilizátor CHIRANA HS 61 A v oranžovo-bílé barevné kombinaci. Před vyřazením byl plně funkční, což by měl být i dnes. Skladován byl v prostoru ordinace a je v pěkném stavu bez koroze. Napětí: 220 V / 50 Hz Zdánlivý výkon: 2,1 kVA Plynule nastavitelný rozsah teploty: 50 - 200 °C Doba náběhu: max. 30 minut Přesnost termostatu: 1% Rozložení teploty v pracovním prostoru: +/- 1% Hlučnost: pod 70 dB Hmotnost: 57 kg Rozměry pracovního prostoru: 270x540x400 mm / 60 l Sterilizátor má vlastní podstavec / nohy. Součástí jsou 4 originální nerezové poličky. Sterilizátor je k vidění v Kladně. Inzerát platí do smazání.