inzerce, prodej, prodám, bazar

Parker IM Achromatic Black BT kuličková tužka

Kategorie: Ostatní

Parker IM Achromatic Black BT kuličková tužka
Nová, nepoužitá
Parker IM Achromatic Black BT kuličková tužka
Podobné inzeráty
Parker IM - kuličková tužka náplň modrá⏪
Parker IM - kuličková tužka náplň modrá.Nové! Parker IM Černě lakované tělo pera zkombinováno s doplňky pokovenými chromem. Plnicí pero je dodáváno s modrou bombičkou v dárkovém balení 550Kč.Cena za kus.Možnost zasílání na dobírku zásilkovná 105Kč.
WATERMAN Paris KULIČKOVÁ TUŽKA
WATERMAN Paris KULIČKOVÁ TUŽKA Platba 50% na účet předem + Poštovné Českou poštou cca 50 Kč O ceně je možné vyjednávat.
Kuličkové pero Jotter Parker
Prodám nové,vysoce kvalitní ikonické kuličkové pero Jotter od slavné značky Parker. Patentovaná náplň do kuličkových per QuinkFlow. Provedení v kombinaci plastového pera a detaily z nerezové oceli. Exkluzivní design. Dodáváno v dárkové kazetě Parker. Modrá náplň.
vázací páska rozdělovací kuličková
páska kuličková, stahovací páska kuličková 200 kusov (18cm) 2€ 100 kusov (24cm) 2€ Posielam cez Zasilkovnu. Platba vopred alebo 50 na 50. Kontaktovat e-mailom.
Dřevěná tužka na přání
Dřevěná tužka s textem dle vaší představy. Využití nespočet: reklamní název firmy, svatební či narozeninová tužka s vašimi jmény, do školky nebo školy se jménem vašeho dítěte, jako dárek, upomínkový předmět atd. Možnost výběru ze dvou druhů. Kulatá s gumou nebo trojhranná bez gumy. Výška písma 5mm. Cena 12 Kč/kus. Doprava + 80 Kč zásilkovna nebo + 120 Kč na adresu. Více výrobků na FB stránce:
Tužka na opravu emailu a laku zn. Wenko
Tužka na opravu emailu a laku zn. Wenko, bílá tužka k opravě poškození emailu a laku (u koupelnových a sprchových van, chladniček, sporáků a ostatních domácích spotřebičů, nové, předání Poděbrady, případně zašlu Zásilkovnou.