inzerce, prodej, prodám, bazar

Parádní kuchařka pro kluky a holky

Kategorie: Pro mládež

Parádní kuchařka pro kluky a holky. Zábavné recepty a jejich fotografie. Nová jednou čtená. Původní cena 169Kč nyní za 69 + poštovné 100Kč přes zásilkovnu nebo balíkovnu pište fleglz@ nebo mob
Parádní kuchařka pro kluky a holky
Podobné inzeráty
Kniha Co mám vědět o lásce pro holky a kluky
Prodám knihu Co mám vědět o lásce pro holky a kluky od Irena Tiodorovič.
Deset a Jedenáct - Neobyčejný deník obyčejné holky
Prodám dva díly knihy, Deset - Neobyčejný deník obyčejné holky a 11 Neobyčejný deník obyčejné holky., cena za kus 150 Kč
Otázky a odpovědi PRO KLUKY (P. Hirscher)
Prodám knihu Otázky a odpovědi pro kluky od autora P. Hirscher (vhodné pro čtenáře od 13 let). Kniha je úplně nová a nikdo ji u nás ani nečetl. Mohu předat v Praze či Hradci Králové.
Knihy pro kluky
Prodám knihy pro kluky: - DOBRODRUŽSTVÍ TAJNÉHO AGENTA PANKRÁCE TANGENTA, Vojtěch Steklač, čtená, od 10 let. V pěkném stavu, vhodná jako dárek. Cena 50kČ, - TEMNÉ DĚDICTVÍ- PŘÍBĚHY RODINY SMRTIČOVI, Harald Tonollo, 1x čtená, v bezvadném stavu, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - ZTRACENI V ČASE, Petra Braunová, od 9let. 1x čtená, v bezvadném stavu, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - DETEKTIV SVENTON SE UJÍMÁ PŘÍPADU, Ake HOLMBERG, od 8 roků. Nečtená, úplně nová, vhodná jako dárek. Cena 70Kč, - MOJE MATKA SE TO NIKDY NESMÍ DOZVĚDĚT, Johannes Mario Simmel. Čtená, mírně pomačkaný přebal knihy, jinak v pořádku. Cena 30Kč, - KLABZUBOVA JEDENÁCTKA, Eduard Bass, rok vydání 1989. Čtená, v dobrém stavu. Cena 30Kč, - PRODANÁ - UKRADENÁ DATA- CO VYPRÁVĚLA MYŠ, Miroslav Adamec - PRODANÁ - DENÍK ÚÚÚPLNĚ OBYČEJNÉHO UPÍRA -MOJE ,,SUPER´´ RODINKA, Tim Collins - PRODANÁ - FRANKŮV KOUZELNÝ FOTBAL- FRANKIE A DRAČÍ KLETBA, Frank Lampard. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 70Kč, ŽÁCI KOPYTO A MŇOUK - POSTRACH POSÁZAVÍ, Miroslav Švandrlík, čtená, v dobrém stavu. Cena 20Kč, - SOUKROMÍ DETEKTIV PERRY PANTER A NÁVRAT MUMIE, Markus Grolík, 1x čtená, v bezvadném stavu. Cena 80Kč, - PRODANÁ - LAN KLAN- SPIKNUTÍ ROBOTŮ, Frank Stieper, od 9let. Čtená, v pěkném stavu. Cena 50Kč. - Správná pětka a únosci, Enid Blytonová,od 9let, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč. Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.
Prodám knihy pro kluky
Prodám knihy pro kluky. Pokémon go viz. foto za jeden kus 120kč.za obě knihy 200kč.Minectraft-stavitelská příručka za 150kč.Minectraft-vydoluj maximum za 200kč.Minectraft-zlaté jablko také za 200kč.Vše plus poštovné. Prosím pište na e-mail.
Kniha "Holky na hlídání"
Prodám knihu "Holky na hlídání". Vhodné pro teenagerky.