inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánsky župan S/M

Kategorie: Ostatní

Pánsky župan, hebký a hřejivý, modrošedý (délka po kolena), jednou na sobě, značka F&F, velikost S/M, PC 799 CZK

Cena 500 CZK + poštovné nebo osobní odběr
Pánsky župan S/M
Podobné inzeráty
Pánský župan
Prodám značkový pánský župan ve velikosti XXL Český výrobce !! 100% bavlna !! Župan je nový neboť byla koupená špatná velikost jako dárek. Cena nového je 2.200,-Kč Cena nyní pouze 790,-Kč !!!! Volejte :
Prodám úplně nový značkový župan Adidas - bílomodrý
Špičkový župan Adidas za nejnižší cenu v ČR !! Nabízím ve všech velikostech M ; L ; XL a XXL !!! Velikost M (případně L) je vhodná pro ženy a velikost XL a XXL objednávají muži ! JEDINEČNÝ DÁREK K NAROZENINÁM, JMENINÁM A NEBO JAKO VÁNOČNÍ DÁREK !! Tyto značkové župany Adidas jsou v našich i zahraničních eshopech (např. nabízeny za 2099,-Kč = !!! Osobní odběr je možný pouze v Prostějově nebo zasílám poštou na dobírku (+ 150,-Kč). Při platbě předem (na účet) je poštovné pouze 100,-Kč. NABÍDKA JE PLATNÁ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! Skvělý model županu pro celou rodinu. Elegantní a sportovní styl, s výšivkou ADIDAS na zádech a s pěkným vyšitým malým logem adidas na předním díle na hrudi. Na koncích rukávu jsou tři klasické modré proužky firmy adidas. Župan má na přední straně u pasu 2 kapsy. Kapuce je sočástí županu, není oddělávací. U županu je bílý pásek na stažení v pase. Sametově měkké froté z čisté bavlny. Doporučeno prát při teplotě max.40°C. Barva: bílá s modrými pruhy včetně loga a nápisů.
Dětské župany
Červený župan Medvídek Pú, cca 3-4 roky (ustřižená cedulka, délka županu 55 cm, přes prsa 76 obvod, cena 100,-Kč Bílý župan s pusinkami, vel. 11-12 let, cena 180,-Kč Modrý župan, vel. 128, cena 150,-Kč Bledě modrý župan vel. 116, cena 90,-kč
Pánský župan
Pánský župan, měkoučký, velikost L-XL. Špatný dárek. Původní cena 600,- Kč
pánský župan
prodám nový pánský župan. objednala špatnou velikost. velikost XL kvalitni froté, tmavě sěda. puvodni cena 999.
Pánský župan
Nabízím velmi příjemný a teplý pánský župan. Možno zaslat: - Balíkovnou - Zásilkovnou