inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánský cyklodres s dlouhým rukávem crivit velikost M

Kategorie: Ostatní cyklistika

Pánský cyklodres s dlouhým rukávem crivit velikost M

Nepoužitý.

Lze zaslat. Balíkovna či Zásilkovna dle aktuálního ceníku.
Při platbě předem lze dohodnout nižší cenu za dopravu.
Pánský cyklodres s dlouhým rukávem crivit velikost M
Podobné inzeráty
ROCKRIDER pánský cyklodres (thermo)
Nabízím pánský zateplený cyklodres ROCKRIDER. VELIKOST.....................M (cca na výšku 164-170cm) DÉLKA (výška).............78cm ŠÍŘE (obvod)................96cm Cyklodres je celorozepínací,na zádech je trojkapsa. Cyklodres je lehce nošený,dobrý stav. Prodej osobně (jen v Praze) Přeposlání Zásilkovnou (+79kč) Poštou doporučeně (+79kč)
LÖFFLER pánský thermo cyklodres (vel.S)
Nabízím pánský celorozepínací thermo cyklodres LÖFFLER menší velikosti S / 48. Cyklodres je unisex velikost,může být i na menší ženu,nebo na větší děti cca na výšku 164cm. - trojkapsa je - reflexní prvky jsou - silikonový pásek není - dres je elastický,funkční material - za krkem je vyteplený - příjemný na těle ŠÍŘE(obvod).............94-100cm DÉLKA(výška zad)....65cm (další mé inzeráty..viz.Klaudie) Prodej osobně (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč) Poštou doporuč.(+75kč)
GONZO pánský cyklodres (vel.L)
Nabízím pánský cyklodres s dlouhým rukávem GONZO. Starší model bez zatržení,bez závad.Na zádech je trojkapsa,reflexní prvek.Silikonový pásek není. VELIKOST.....................M-L ŠÍŘE (obvod)................100cm VÝŠKA ZAD (délka)........73cm osobní prodej (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč) Poštou doporučeně (+70kč)
Nový cyklodres s dlouhým rukávem Sugoi velikost L
Nový cyklodres s dlouhým rukávem (jaro/podzim, ideální pro teploty 8–15c) kanadské značky Sugoi, velikost L. Nikdy nepoužitý, ještě s visačkou. Šedo-žlutý. Rozepínání zipu až dolu. Vzadu 3 kapsičky. Osobní převzetí Praha. Cena na internetu 55 Liber cca 1.700 Kč. Nyní pouze za 899 Kč.
Pánský cyklodres MTB
Prodám 2ks pánský cyklodres velikost L, úplně nový, nenošený, špatně vybraná velikost. Stejné barevně i ze zadní strany. Rozměry na fotkách, cena za ks, + poštovné.
BIO-RACER pánský thermo cyklodres (L-XL)
Nabízím pánský zateplený cyklodres BIO-RACER. Silikonový pásek není,reflexní prvky nejsou,Na zádech je trojkapsa.Starší model,perfektní góly stav. VELIKOST....................L-XL ŠÍŘE (obvod)..............120cm DÉLKA ZAD (výška).....77cm Přepošlu Zásilkovnou (+79kč) Poštou doporuč.(+79kč) Prodej osobně (jen v Praze)