inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské slip on Power

Kategorie: Boty

Prodám nové, nenošené pánské slip on. Velikost 43.
Pánské slip on Power
Podobné inzeráty
Dámské slip-on boty KEEN Howser Wrap Slide, vel.39
Prodám nové nenošené dámské slip-on boty KEEN Howser Wrap Slide, velikost 39. Dovnitř nebo ven? Skvělý nadčasový design dámské slip-on boty Howser Wrap Slide zaujme už na první pohled. Howser jsou domácí bačkory, které se hodí jak do města, tak do přírody, nebo na cestování. Svršek je vyroben z přírodní plsti, fleecová podšívka udrží vaše nohy v teple i v chladných dnech. Boty jsou ošetřeny přírodní antibakteriální technologií Eco Anti-Odor, výrazně redukující zápach v botách. S Original Fit-Iconic KEEN střihem máte vpředu dostatek prostoru na prsty. Jestli někam tyhle boty vyjdou, tak rozhodně ne z módy.
Pánské slip on tenisky vel. 44 nové
Dobrý den, prodám nové pánské slip on džínové boty velikosti 44. Délka podrážky 30,5 cm. Osobní vyzkoušení Ostrava
Pánské Lacoste Slip On Boty, Vel. 45
Nové Pánské Slip On Lacoste v modrém provedení s ikonickým zeleným krokodýlem na vnější straně boty. Boty jsou velmi pohodlné a mají gumovou podrážku. Boty mají gumovou podrážku. Boty mají kulatou špičk. Jen párkrát nošené.
Nove panske slip on boty nazouvaci Tommy Hilfiger
Prodam panske kremove nazouvaci boty slip on, nove, s taskou. Velikost psana 43.
Pánské boty slip on 43
Nabízím nové boty slip on, velikost 43, koupeny v Tescu. Úplně nové.
Prodám šedé slip on boty
Prodám šedé, slip on, více nošené, mají vady viz. foto, jedna podrážka trochu prasklá. velikost: 38 materiál: textil POŠTOVNÉ: Doporučená zásilka +100,-Kč Zásilkova +80,-Kč