inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské pohorky Mammut, vel. 42 2/3

Kategorie: Boty

Pánské kotníkové outdoorové pohorky Mammut s membránou a paměťovou pěnou. Velice kvalitní, ale bohužel mně trochu malé. Použity na jeden výšlap. PC 3300 Kč ( nyní 2600 Kč
Pánské pohorky Mammut, vel. 42 2/3
Podobné inzeráty
Asolo Kongur gv wide vel. 42/8 27cm
Asolo pohorky typ Kongur gv wide, velikost 42/8, mondo 27 cm. Pánské, ale určitě je mohou nosit i dámy. Osobně mám taky pánské pohorky. V terénu vyvenceny pouze dvakrát na krátkých vyslapech. Botaskovy přítel naznal, že si v pohorkach připadá jako dáma na podpatcich a vrátil se zpět k botaskam :D Pohorky jsou čisté, ošetřeny voskem. Vyzkoušení možné v Třešti u Jihlavy, nebo na trase Jihlava-Brno-Frydek-Jablunkov po domluvě (jezdíme 1x měsíčně). Případně zašlu poštou/Zasilkovnou. Něco málo o pohorkách: Celokožený svršek z nubuku v kombinaci Gore-Tex membránou uvnitř ochrání vaše nohy před vodou, sněhem i kameny. O méně puchýřů (ideálně žádné) a příjemný došlap na tvrdém povrchu se přičiní měkký polyuretanový klín pod patou. Výztuha podrážky a lezecká podešev Vibram Ascent podrží vaši nohu ve skalnatém terénu, dokonce i na malých stupech. A s již zmíněnou gumovou obsázkou se nemusíte bát vlítnout ani do suťového pole plného ostrých kamenů. Tyhle boty se pro drsný terén narodily. A ještě jednu perličku bychom zapomněli - kladkové šněrování. Díky tomu si boty nejen krásné utáhnete, ale taky vám tkaničky vydrží mnohem déle, než jste byli dosud zvyklí. Klíčové vlastnosti Membrána: Gore-Tex Performance Comfort Podešev: Vibram Ascent Svršek: nubuk 2,2 - 2,4 mm Gumová obsázka po celém obvodu Mezipodešev: PU s tlumící Anti Shock zónou na patě Hmotnost: 780 g (1/2 pár) Váha jedné boty 780 g Vyrobeno V Evropě Další info i zde:
Boty Mammut Hueco Low GTX 44,5 (zelené)
Prodám sezónu nošené boty Mammut Hueco Low GTX (zelené) s Goretex membránou, pak už jen ležely v botníku. Bohužel mi nesedla velikost. Specifikace viz. Velikost EU 44 2/3, UK 10, US 11 Délka stélky 29,5 cm Původní cena 3650,-.
Dámské boty Mammut Sertig II Mid GTX
Kvalitní dámské trekové kotníkové boty Mammut s prodyšnou nepromokavou Gore-Tex membránou. Podešev Mammut Swiss Design nabízí jistý krok a dostatečnou přilnavost i na mokrém povrchu. Jde o lehké pohodlné boty, jsou nové, k prodeji ve velikostech EU 40 (UK 6,5), EU 40 2/3 (UK 7), EU 41 1/3 (UK 7,5) a EU 42 (UK 8).
Dámská nízká treková bota Mammut Redburn Pro Women
Dámská nízká treková bota Mammut Redburn Pro Women, velikost 39 1/3, 245mm. Víc info zde:
Dámské pohorky mammut
Prodám velmi kvalitní dámské pohorky mamut. Super stav podrážka vibram membrána goretex.
pionýrky 27;pracovní boty 9,5;polobotky 45; gumáky vel5 a 7
Pionýrky, pohorky, vel 27 200kč stélka 26cm Pionýrky, pohorky, vel 27 200kč Boty vel 45, polobotky; málo nošené, made in Italy 400kč pánské gumáky, vel 5; staré číslování 25; 300kč pánské gumáky, vel 7; staré číslování 27; 300kč Můžu zaslat přes Zásilkovnu od 80kč (nebo poštou). Po domluvě možnost předání Prostějov, Boskovice, (případně Praha).