inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánská obuv Jack Wolfskin

Kategorie: Boty

Prodám málo použité krásné pánské boty Jack Wolfskin vel.44 , stélka 29 cm .
Pánská obuv Jack Wolfskin
Podobné inzeráty
Zimní obuv Jack Wolfskin Aspen Texapore v.37
*** AKCE NA DOPRAVNÉ DO KONCE ŘÍJNA PŘI ODESLÁNÍ NA BALÍKOVNU *** DOPRAVA JEN 10,00 KČ *** Prodám zimní dámské boty Jack Wolfskin Aspen Texapore vel. 37, které výrobce doporučuje pro délku chodidla 22,9 cm. Goretexová membrána, tepelný komfort do -30°C. Nošeny minimálně, původní obal bohužel není k dispozici. Zakoupeny 10/2021, v případě zájmu mohu po zakoupení zaslat elektronický doklad o koupi. PC 2299,00 Kč. Popis prodejce: Když se během zimní dovolené procházíte zasněženými ulicemi Innsbrucku a Kitzbühelu, dámská zimní obuv Jack Wolfskin ASPEN TEXAPORE HIGH udrží vaše nohy v teple a suchu. Tato nepromokavá zimní bota spojuje kůži a textilní svršek se super teplou fleecovou podšívkou NANUK ULTRA a udrží vaše nohy v teple až do -30 °C. Bota je vybavena speciální zimní podešví, která poskytuje potřebnou přilnavost. Díky odpružené mezipodešvi z EVA pěny je bota velmi pohodlná. - robustní svršek z kůže a textilu - TEXAPORE: nepromokavá, prodyšná membrána NANUK ULTRA: extra teplá a pohodlná fleecová podšívka - stélka EVA s tepelnou podšívkou - odpružená mezipodešev EVA - ZIMNÍ GRIP: podešev se speciálním zimním dezénem pro dobré přilnutí na blátě, sněhu a ledu - syntetický materiál pro zvýšenou boční ochranu - háčky pro přesné šněrování komfortní teplota do -30 °C / -22 ° F označení STAY WARM pro extrémně zateplené boty - certifikováno PFI PIRMASENS Pouze platba předem, odeslání preferuji Zásilkovnou.
Dámské pracovní boty, bezpečnostní obuv s kovovou špičkou 36
Polobotka pracovní TARGA N S1 Prodám 5x nošené ochranné pracovní boty s kovovou špičkou a vyztuženou patou, ideální do práce do skladů. Velikost 36 Stav jako nové ! Původní cena cca 1200,- s DPH Polobotka TARGA S1 Značka: Lemaitre Zaměření: Lemaitre Sporty Popis: Komfortní pracovní obuv z Francie sportovního designu. Semišová kůže s odvětrávacími otvory, podšívka Cambrelle. Bezpečnostní kaple, parabolická podešev z dvouvrstvého polyuretanu. Kůže bez hydrofobní úpravy. Letní obuv, vhodná pro práce na střechách, montážníh halách. Vhodná i jako vycházková a sportovní obuv. vyhledávání : skladová obuv, obuv do hal, obuv do skladů, boty do skladu, boty do hal, pracovní obuv, pracovní boty, ochranná obuv, ochranné boty, bezpečnostní boty, bezpečnostní obuv
Nové šedé outdoorové boty Jack Wolfskin vel.39 PC 100 EUR
Nové šedé outdoorové boty Jack Wolfskin vel.39. podešev: pryž svrchní materiál: syntetický materiál vnitřní materiál: textil barva: šedá Obuv lepená Vycházková (městská) obuv
Dámská treková obuv Jack Wolfskin TEXAPORE
Prodám dámské trekové boty Jack Wolfskin DOWNHILL TEXAPORE LOW vel. 41. Membrána TEXAPORE dělá model DOWNHILL TEXAPORE LOW plně vodotěsnou. Boty byly nošené minimálně. Stav a velikost viz foto. Cena 980,- + zásilkovna 79,-.
Pracovní obuv Grinder S3 45
Stylová kotníková pracovní obuv v kategorii S3. Elegantní celokožený svršek z nubuku. Oranžové doplňky dodávají pracovní obuvi kouzlo moderního vzhledu. Obuv má ochranu proti okopu ve špici a poutko pro snadné nazouvání. Podešev je PU/guma. Mezi výhody patří ultralehká kompozitová (nekovová) špice, která má stejné ochranné vlastnosti jako kovová a kevlarová stélka. Tato ochranná pracovní obuv je tedy lehčí, než běžná obuv a chrání stejně dobře! Jedna bota ve vel. 45 NORMA: EN 20345 (Obuv splňuje požadavky stanovené evropskou normou ČSN EN ISO 20345 o základních a dodatečných požadavcích na bezpečnostní obuv. Bezpečnostní obuv je vybavena tužinkami na ochranu prstů, konstruovanými k ochraně proti nárazu energií nejméně 200 J a proti stlačení tlakem nejméně 15 kN.)
Trekingové boty Jack Wolfskin
Trekingové pánské boty Jack Wolfskin, nové, bohužel malé číslo, dárek bez účtenky. Velikost 8/42. Sleva 1000 Kč.