inzerce, prodej, prodám, bazar

Panoramafoto Praha,Vysoké Tatry,Český Ráj.

Kategorie: Umělecké předměty

Nabízím Panoramafoto vsazené do rámečků o rozměru38x11,5cm u vybraných snímků délka 2.metry.Praha,Vysoké Tatry-Popradské Pleso,Štrbské Pleso,Slavkovský Štít.Český Ráj-Věžický Rybník,Hrubá Skála,Příhrazské Skály,Trosky,Hruboskalsko.Krkonoše-Sněžka,H.Mísečky,Rokytnice,Studniční hora Cena180Kč.
Panoramafoto Praha,Vysoké Tatry,Český Ráj.
Podobné inzeráty
obraz - VYSOKÉ TATRY II., olej, Bohumil "Boža" Pospíšil
obraz - VYSOKÉ TATRY II., olej na kartonu, mistrovský Bohumil "Boža" Pospíšil, krásná přírodní scenérie slovenské krajiny, vel. 58x48cm v dobovém rámu velikosti 70x60cm, malba i rám v dobrém stavu, nádherná sběratelská a investiční záležitost... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Bohumil (Boža) Pospíšil (1914 – 1996) český malíř krajinář, vyhledávaný sbírkový autor.
Foto.
Nabízím panoramafoto hlavního města Tuniska TUNIS.Jedná se o panoramatický snímek vsazený do bílého rámu o rozměru 3.metryx80cm.Foto je vhodné např.jako dekorace do cestovních kanceláří a podobně. CENA DOHODOU.
Obraz horské krajiny Tatry.
Prodám obraz horské krajiny.Pravděpodobně Tatry. Plátno, olejomalba. Sign.N.Vrbová . Lehce poškozené v malbě trhlinka 2 cm.Viz foto. Velikost plátna 101x74 cm. Info tel. 137611. Cena dohodou.Nesmysly za 2000 Kč ani nezkoušejte.
Obraz Tatry
Prodám obraz Tatry. Malíř R.F.
obraz - PLACHETNICE NA MOŘI, olej, Červenka 2002
obraz - PLACHETNICE NA MOŘI, olej na sololitu, signováno Červenka 2002, krásný námořní motiv, vel. 50x33cm v původním dřevěném zlaceném rámu velikosti 56x39cm, malba ve skvělém stavu, rám má několik škrábanců... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. český malíř p. Červenka (již nežijící) se věnoval zejména zátiší a přírodním sceneriím, maloval krajiny Jizerských hor, Krkonoš, Český ráj, okolí Šumavy a Moravsko-Slezsko.
obraz - VLČÍ MÁKY VE VÁZE, olej, Červenka 1999
obraz - VLČÍ MÁKY VE VÁZE, olej na sololitu, signováno Červenka 1999, krásné květinové zátiší, vel. 49x30cm v původním dřevěném zlaceném rámu velikosti 59x40cm, malba i rám ve skvělém stavu... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. český malíř p. Červenka (již nežijící) se věnoval zejména zátiší a přírodním sceneriím, maloval krajiny Jizerských hor, Krkonoš, Český ráj, okolí Šumavy a Moravsko-Slezsko.