inzerce, prodej, prodám, bazar

Panenka panenky 35cm zenich nevesta svatba svatebni auto

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám panenky, na auta svatebčanů - ženich, nevěsta. Velikost výška cca 35 cm, průměr nevěstčina šatů cca 40cm. Na karoserii se přidělávají pomocí přísavek. Panenky byly na zakázku pro nás, tudíž se nedají koupit na krámě a není to žádná čínská záležitost.
Panenka panenky 35cm zenich nevesta svatba svatebni auto
Podobné inzeráty
Motanka, panenka, amulet plodnosti a pro rodinu.
Ukrajinský amulet plodnosti, manželství je pomocníkem ve všech vašich záležitostech, ale také ozdobí váš interiér. Všechny panenky v této velikosti jsou na stadiónech. 100% ruční práce. Panenka se často dává ženám, které si přejí nebo plánují mít dítě, NEBO neprovdaným ženám, protože pomáhá najít důstojného ženicha pro svého majitele. Motanka ragdoll není jen hračka nebo dekorace, ale speciální amulet pro rodinu. Ukrajinci věřili, že uvnitř panenek motanka žijí duchové předků, kteří chrání své potomky před strádáním a předávají moudrost a znalosti dalším generacím. Velikost: ~36 cm na výšku Země původu: Ukrajina ???????? 100% ruční práce ................. Všechny panenky jsou vyrobeny jako „mladé panenky“ jako symboly plodnosti. Ale na barvách, které se vyskytují na oblečení a doplňcích na panenkách, záleží stejně jako: ✅ červená - symbolizuje ochranu před nemocemi a zlými duchy. ✅ žlutá - zosobnění životodárné síly Slunce a manželství. ✅ zelená - symbol znovuzrození, zdraví, mládí a matky přírody a plodnosti. ✅modrá a námořnická - nepřetržitý pohyb léčivé vody, spojený také s harmonií v rodině. ✅ hnědá, pokud se setkala v šatech pro panenky - byla spojována s Matkou Zemí a plodností stejně jako zelená. ✅ bílá - božské nebe, čistota a harmonie. Ale společné VŠECHNY panenky jsou amulety pro plodnost, šťastné manželství a pevné rodinné vztahy ❤️ >>>>>>>>>> Koupí tohoto produktu nepodpoříte tým OhMyIggy...ale jednu starou paní ze západní Ukrajiny, která dělá tyhle úžasné panenky plné pozitivní energie ???? CHCETE MENŠÍ PANENKU?! Podívejte se na naši další nabídku ????????
Svatební dekorace II.
Prodám svatební dekoraci, buď jako celek nebo po kusech. Dřevěné cedulky 5ks - 250,- Dřevěné stojánky na jmenovky cca 50ks - 400,- Ramínka ženich nevěsta - 250,- Dřevěná krabička na doutníky - 70,- Stojánek na tužky nebo propisky - 80,- Pouze osobní předání Karlovarsko.
Paříž 4 obrázky
Prodám čtyři obrázky z Paříže a jeho okolí. Maurice Legendre Moulin Rouge - V 42,5cm x 35cm Georges B. Paris Eiffel Tower - V 42,5cm x 35cm Maurice Legendre Mont st Michel - V 42,5cm x 35cm Georges B. Paris La Place Du Tertre - V 42,5cm x 35cm Cena za kus 300kč, dohromady 1000kč.
Svatební věci, svatba, 1/2
K prodeji svatební věci, viz foto. Ceny: 1 - vývazky 8,-kč/ks (celkový počet kusů 18) 2 - mávátka do průvodu 10,-kč/ks Celkový počet kusů 20) 3 - dekorace na auto ženicha - 350,-kč 4 - krabička na prstýnky (fixace magnetem proti otevření) 380,- kč 5 - dekorace na stůl, polystyren - 100,- kč Odesílám zásilkovnou,vše pečlivě zabalené
Svatební panenka - porcelán
Nová, nepoužitá svatební dekorační panenka Poupée de collection, porcelán, v bílých šatičkách s růžičkami, stojící - lze posadit, výška 15 cm. (mohu poslat na dobírku)
Panenky z kukuřičného šustí
Prodám ručně vyráběné figurky z kukuřičného šustí. Velikost panenky je ± 15 cm. Velikost klečící baletky je ± 10 cm, šířka sukně ± 16 cm. Velikost husy je ± 7 cm. Cena panenky a baletky: 170 Kč. Cena husy: 40 Kč. Možnost zaslání přes balíkovnu či zásilkovnu.