inzerce, prodej, prodám, bazar

Pan Čtvrtek

Kategorie: Kočky

Pan Čtvrtek je Pan kocour! Už má svá léta, ví co chce a co se mu nelíbí. Je to neuvěřitelný mazel, stále vyžaduje pozornost a pohlazení, ale dokáže také říct, že se mu něco nelíbí. Je to stále hladový kocourek, který neví kdy má dost. Proto se mu musí jídlo hlídat aby " neprasknul". Možná zažil dlouhodobě velký hlad a stále se bojí, že to může nastat znovu. Dokažme mu, že už bude jen dobře! Najde se i pro něj milující domov s tolerantní rodinou, kde by měl klid a mohl dožít v náručí svého člověka?

Do adopce odejde kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, testovaný na FIVa eFeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku na našich stránkách útulku AniDef Žim,případně prosíme volejte na tel:
Pan Čtvrtek
Podobné inzeráty
kočka v útulku, Pan Čtvrtek
Pan Čtvrtek je Pan kocour! Už má svá léta, ví co chce a co se mu nelíbí. Je to neuvěřitelný mazel, stále vyžaduje pozornost a pohlazení, ale dokáže také říct, že se mu něco nelíbí. Je to stále hladový kocourek, který neví kdy má dost. Proto se mu musí jídlo hlídat aby " neprasknul". Možná zažil dlouhodobě velký hlad a stále se bojí, že to může nastat znovu. Dokažme mu, že už bude jen dobře! Najde se i pro něj milující domov s tolerantní rodinou, kde by měl klid a mohl dožít v náručí svého člověka? Do adopce odejde kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, testovaný na FIVa eFeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku na našich stránkách útulku AniDef Žim ,případně prosíme volejte na tel:
PAN BOUŘKA-KOČIČÍ OSOBNOST
,,Dovolte mi, abych se vám i já představil – Pan Bouřka – jméno mé. Asi si budete lámat hlavu nad tím, proč mi teta vybrala takové jméno, ale zkrátka to ke mně prý sedělo, protože jsem velká osobnost a ta si zaslouží osobité jméno. Jsem 4letý zrzounek, který hledá svůj nový milující domov, na který už nějaký ten pátek čekám. Jsem pohodový kocourek, ale zpočátku si musím zvyknout na nové prostředí a nové páníčky, ale brzy se rozkoukám a stává se ze mě bezproblémový kočičí kámoš. Přijdu si k vám pro pomazlení, ale když už se všeho nabažím, půjdu si zas svojí cestou, najdu si někde pohodlné místečko a budu pozorovat dění kolem. U tety jsem s dalšími kočičkami, na které se ale moc netvářím. Budu tedy nejspokojenější, když bych byl jako jedináček, pejsků si nevšímám, tak nějaký hodný klidný pejsek by mi nejspíš nevadil. Pokud v novém domově budete mít zabezpečený balkon, nebo nějaký výběh, budu nejšťastnější kočičák pod sluncem, protože jsem většinu svého života strávil venku na ulici, a tak mě pořád venkovní prostor moc láká, ale samozřejmě musí být zaopatřený, abych se vám nikde nezatoulal. Jsem zdravý, pohodový a bezproblémový kocourek a čekám na svou novou rodinku, kterou bych si opravdu moc přál. Váš Pan Bouřka.“ Pan Bouřka je sedmikilový kocourek, kterému je cca 4 až 5 let. Hledáme pro něj klidný milující domov bez menších dětí. Do nového domova může jít pouze ke starším dětem, které vědí, jak se ke zvířátkům správně chovat. Zpočátku si musí zvyknout na chod domácnosti a na své lidi, ale pak je z něj klidný a bezproblémový kocourek, který si rád přijde pro pomazlení. S jinými kočičkami nevychází, a tak pro něj hledáme domov, kde by byl jako jedináček. Mohl by být i s hodným pejskem, těch si nevšímá. Ideální by pro něj byl dům se zahradou se zabezpečeným výběhem, či zabezpečeným balkonem, žil dlouhou dobu na ulici, a tak je zvyklý na venkovní prostor. Hledáme pro něj milující rodinu, která mu dá dostatek času na to, aby se v novém prostředí aklimatizoval, nebude na něj v ničem tlačit a díky správnému přístupu se z něj pak stává opravdu pohodový kocourek. Je 100 % čistotný. Návštěva možná po předchozí domluvě s jeho dočaskářkou, nachází se u Turnova. Pan Bouřka je očkovaný, testovaný, čipovaný, kastrovaný, odčervený. V případě zájmu napište více informací o sobě na email dipu@, nebo volejte rovnou jeho dočasné tetě na tel – 771156
TRUPÍK-STATEČNÝ KOCOUREK (REZERVACE)
,,Znáte takové to přísloví, mít na růžích ustláno? Já ho bohužel neznám. Celý můj život byl velice nestabilní, jistě i dost náročný, ale přece jen i já jsem dostal druhou šanci a věřím, že vše zlé jsem si již v životě vybral a nyní mě čeká jen to dobré. Jmenuji se Trup, Trupík, Pan Trup, bude mi jedno, jak mě budete oslovovat, hlavně když mi dáte šanci a budete mě milovat takového, jaký jsem. Jsem starší kocourek s takovým netradičním hendikepem – nemám zadní nožičky. Ale nemusíte se děsit, dokážu fungovat jako zcela běžná kočička, jsem soběstačný, vylezu i na škrabadlo a nemám žádné potíže s tím spojené. Nikdo neví, jak se mi toto přihodilo a já neumím mluvit, abych svůj životní příběh vyprávěl. Jistě jsem nějaký domov měl, ale byl jsem nalezen u stájí, kam jsem chodil přespávat a nikdo mě najednou nehledal. Vzal si mě k sobě hodný pán, kterému nebyl můj osud lhostejný, ale neporozuměl jsem si s malým hlasitým dítkem, které mě dost děsilo. Putoval jsem tedy ke své nynější dočasné tetě, kde začínám nabývat na sebevědomí, ale rozhodně potřebuju ještě nějaký ten čas. Nyní jsem plně oddaný své tetě, k cizím lidem si hledám cestu trochu pomaleji, ale jakmile mi nabídnete citlivý a empatický přístup, jistě si k sobě i my cestu najdeme. Věřím, že i přes můj menší vizuální hendikep najdu mezi vámi milovaného člověka, kterému bude jedno, jak vypadám, ale bude chtít citlivého společníka, kterého ve mně jistě časem najde. Neztrácím naději, váš Trupík.“ Trup je starší cca 11 letý kocourek, kterému chybí zadní nožky, což může znít děsivě, ale má je zcela zahojené a nečiní mu v pohybu větší problémy. Funguje zcela normálně, nevíme, jak se mu to stalo, ale jistě neměl život jednoduchý a nyní si užívá klidné péče, kde má vše potřebné k dispozici. Hledáme klidný milující domov bez malých dětí, ze kterých má strach. Vychází i s dalšími zvířátky, takže v novém domově může doplnit již nějakou zvířecí smečku. Je velice citlivý, zpočátku opatrný, ale jakmile si zvykne a zjistí, že mu nic nehrozí, přijde si pro pohlazení a bude spokojeně odpočívat na škrabadle a sledovat vše, aby mu nic náhodou neuteklo. Do nového domova může jak do bytu, tak do domečku se zahrádkou bez možnosti vycházení, maximálně zabezpečený výběh či zabezpečený balkon. Trup je kastrovaný, testovaný, je odblešený, odčervený, vakcinovaný a očipovaný. Nachází se u Turnova. V případě zájmu napište více informací o sobě na email dipu@, nebo volejte rovnou jeho dočasné tetě na tel – 771156
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku - KDEKOLIV V ČR (NÁVŠTĚVA + DOVEZEME …) Sabrinka je původně kotě námi zachráněné týrané kočky, která se k nám musela vrátit i se setričkou po téměř šesti letech. Měla milující domov, majitelé byly bohužel seniorní pár, paní již bohužel není mezi námi a pán je na tom již špatně, její sestřička již našla domov. Sabrinku nejčastěji potkáte v leže čtyřma nahoře :) Je to klidná kočička o které člověk moc neví, nejraději spí a jí a hladí se :) Byla naučená chodit ven, ale drží se hodně u domu, nejde více než o dům dál, má hodně ráda chození ven ale asi by to zvládla i bez toho. Není naučena na auta, bydlela v domě u pole na konci vesnice, kde auta nebyly. O kočičku bylo dobře pečování, je kastrovaná, má čip, pravidelně čištěné zoubky, odčervována. Krmena granulema a z konzerv chce pouze masové a maso. Na toaletu naučena na catsbest oko plus. Prosíme o sdílení, kočička by si zasloužila milující domov :)
Pan Zrzavý hledá domov
Úžasně milý zrzeček byl před lety přinesen sousedy, kteří se záhy odstěhovali a kotě tady nechali. V té době jsem byla po operaci páteře a nesměla 4 měsíce ani sedět natož chodit. Mezitím se zrzeček ztratil. Lidé ho prý vídali na různých místech. Já ho prvně zahlédla letos, mazaný klučina se naučil chodit do domu kočičími dvířky do špajzu, tak jsem ho jedné noci zavřela, aby nemohl utéct ven, a druhý den jsme ho nechali vykastrovat. Zpočátku se trošku bál, ale už druhý den se mazlil, předl jako hodný domácí kocourek. Je to moc hodný, úzkostlivě čistotný, inteligentní a velice mazlivý tvoreček. Hrát si zatím neumí, ale pěkně papá, má rád kapsičky Felix v rosolu, Nuevo, Meri 100% maso hovězí i kachní srdce, Yoggies, miluje granulky RC Hair&skin, mňamky, tyčinky, křoupavé polštářky...jen syrové maso nejí. Najde tenhle rozkošný zrzíneček láskyplný domov? Kontakt: , alice.oppova@
Kočka nar. cca 2020
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Fanny PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Fanny je doslova „matka“ rodu. Mourovatá máma, která v Ktové rodila koťata jak na běžícím pásu. Při odchytu ani moc nevzdorovala, dotek lidské ruky jí byl příjemný a vrněla. Putovala rovnou na veterinu, kde jí pan doktor zjistil velmi těžký zánět zvukovodu způsobený svrabem. Zimu by nepřežila, zánět by se rozšířil do celé hlavičky a pak i těla... Aktuálně je po kastraci, vyléčená, očkovaná, připravená k adopci. Strašně ráda se mazlí, hlavně si nechává drbat bříško a zadní nožky. Pro adopci postupujte dle pokynu zde: