inzerce, prodej, prodám, bazar

Palubka na Wartburga 4T.

Kategorie: Veteráni

Palubka na Wartburga 4T.
Palubka na Wartburga 4T.
Podobné inzeráty
prodám tachometr na Wartburga
Prodám tachometr na Wartburga. V dobrém stavu. Nález v garáži. Po Děčíně možno dovést. Možno poslat dobírkou + dobírka. Psát volat n mobil .
Prodám benzínovou pumpu na Wartburga
Prodám benzínovou pumpu na Wartburga. V pěkném stavu. Nález v garáži. Po Děčíně možno dovést. Možno poslat dobírkou + dobírka. Psát volat na mobil .
zadní kryt světla na Wartburga
Prodám zadní kryt světla na Wartburga. Nález v garáži. Po Děčíně možno dovést. Možno poslat dobírkou + dobírka. Psát volat na mobil .
blinkr na wartburga
prodám blinkr na wartburga ve velmi dobrém stavu. Nález na půdě, mohu poslat dobírkou. psát, volat na mobil.
ALTERNATOR orig. DDR - WARTBURG 353
Na prodej alternátor z Wartburga 353 - DDR - 14V/42A - slušný stav, neolámaný - prodávám bez záruky na funkčnost ale byl do poslední chvíle funkční, teď nemám jak vyzkoušet. Cena - 750 + poštovné, Telefoní číslo je neplatné.Prvotní info prosím přes email Možno zaslat: Zásilkovna, Česká pošta. Nezasílám do zahraničí.
Škoda 1203 s doklady
Nabízím Škodu 1203 s motorem 1,2, je to takový menší projekt, kastle celkem pěkná až na jedno místo, kde někdo horou kitu zadělal díru a on po čase prasknul. Auto lze nastartovat a projet. Doklady jsem k němu sehnal z jiného vozu (třímístná verze to bude) mám k tomu veškerou dokumentaci a vše co je potřeba k přihlášení (od pana Jirouše), jediné co je potřeba je připravit auto na STK a udělat evidenční kontrolu, zkouknout brzdy a celkově udělat takovou menší údržbu. K autu je hora dílů. Více informací po telefonu, možná výměna za nějakou pojízdnou škodu 120 nebo 125 s TP nebo Wartburga popř Barkas.