inzerce, prodej, prodám, bazar

Pákový kávovar včetně mlýnku kávy

Kategorie: Ostatní

Dvoupákový kávovar ASTORIA Forma SAE2, display, barva bílá. Pořizovací cena 92.142,- Kč, rozměry h. 740cm X š. 846cm, super stav
Pákový kávovar včetně mlýnku kávy
Podobné inzeráty
Pákový kávovar
Prodám jedno pákový kávovar značky FUTURA, který je vhodný do restaurací či kaváren nebo i pro domácí použití. V ceně kávovaru je i příslušenství - páka na jednu kávu, páka na dvě kávy, tempr, dvě nádoby na šlehání mléka, nádoba na kávu, čistící přípravek na kávovar, štěteček a mistička k čištění.
Ruční mlýnek na kývu Lodos 1947
Kávomlýnek české firmy LODOS s tradicí od roku 1923. Mlýnek je nový a v originální krabici, posílám Zásilkovnou a to i na dobírku. Stačí napsat na honzabezos@ Pro svoji kvalitu a design jsou tyto kávomlýnky oblíbené doma i v zahraničí. Mlecí mechanismus Mlýnky na kávu jsou osazeny ocelovými frézovanými mlecími strojky,které jsou zhotoveny na automatických strojích a jsou odborně kaleny. Tento osvědčený způsob výroby zaručuje velmi dlouhou životnost, při správném zacházení můžete mlýnky používat desítky let. Systém seřízení pomocí regulační matky či šroubku umožňuje nastavení jemnosti mletí na požadovný stupeň od velmi hrubého mletí až po velmi jemné, podle způsobu přípravy kávy. Těla mlýnků Dřevěná těla mlýnků jsou vyrobena z bukového dřeva. Velký podíl ruční práce při výrobě dělá z každého kusu originál. Skříňky většiny kávových mlýnků jsou spojovány tradiční starou technologií cinkového spoje zdobeného intarzií.Tato výroba vyžaduje vysoce kvalitní řemeslnou práci, aby bylo dosaženo požadované přesnosti a kvality. Toto platí i o povrchové úpravě. Mlýnky jsou přírodní lakované nebo mořené v příslušném barevném odstínu a následně lakované. Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme
Coffee Bike (elektrický) + celé vybavení + přívěs + know how
Nabízíme k prodeji exkluzivní Coffee Bike, spolu s kompletním vybavením pro přípravu kávy a přívěsem uzpůsobeným k převážení Coffee Biku. Nabízíme: Coffee Bike Exclusive tyrkysové barvy – Coffee Bike je vyroben na objednávku, nejedná se o sériovou výrobu. Kovové části jsou tyrkysové barvy, dřevěné části jsou v barvě tmavého ořechu. Coffee Bike je poháněn na elektrický pohon, při jeho přesouvání nemusíte pedálovat. Zároveň je vybaven elektrickým akumulátorem pro provoz mlýnku na kávu či jiných potřebných zařízení. Baterie akumulátoru na nabíjí rychle, za několik hodin a stačí pro celodenní provoz. Součástí Coffee Biku je dřez se studenou i teplou vodou. Nabízená pojízdná kavárnička splňuje všechny hygienické podmínky. Celý Coffee Bike lze zavřít na klíč – prodávající může jít na přestávku, beze strachu o hodnotná zařízení. Pro větší pohodlí přípravy nápojů, má Coffee Bike vestavěná místa pro uložení papírových pohárů ve třech velikostech (S, M, L). Spolu s Coffee Bikem prodáváme nezbytná zařízení pro přípravu chutné kávy: • Tlakový kávovar NUOVA SIMONELLI APPIA COMPACT VR2 • 2 x kávový mlýnek NUOVA SIMONELLI MDXS on demand v bílé a černé barvě • PuQpress Q1 (díky tomuto zázraku, už nikdy nebude baristy bolet zápěstí) + • Kompletní baristické vybavení Spolu s Coffee Bikem prodáváme také přívěs, který byl vyroben na objednávku naší firmy, pro ještě jednodušší převážení Coffee Biku z místa na místo. Jedná se o tzv. lehký přívěs – přívěs, spolu s naloženým Coffee Bikem má kolem 600 kg. V případě zájmu: Ke Coffee Biku přibalíme i 5000 tyrkysových sklenic na nápoje Existuje možnost předání internetové domény, jakož i profesionální internetové stránky Na kole bylo prodáno kolem 2000 káv, ještě voní novotou! V případě zájmu nabízíme pomoc se startem prodeje, baristický kurz a naše know-how. Kolo na nachází na Slovensku, doručení na území celé Evropy!
Cleaner - Odstraňovač kávy a čaje z nerezové oceli BRAVILOR
Prodám Cleaner - Odstraňovač kávy a čaje z nerezové oceli BRAVILOR BONAMAT AKCE 15x sáček 25g Výprodej Použití: Pro odstranění kávy a čaje na nerezové oceli. Naplňte nádoby s horkou vodou. Dávkování: 1 sáček na 5 litrů horké vody. Nechte působit přibližně 30 minut. Opatrně kartáčkem očistěte nádobu a důkladně opláchněte čistou vodou. Tento čistící prášek lze použít také pro skleněné a porcelánové nádoby. c-kavy-z-nerezove-oceli/ PC 460 Kč, nyní 220 Kč.
Pákový kávovar
Prodám pákový kávovar SEVERIN. Nevyužitý dárek.
PÁKOVÝ KÁVOVAR
Nevyužitý pákový kávovar.