inzerce, prodej, prodám, bazar

Paint Runner Pro Rolle

Kategorie: Ostatní

Prodám nový nepoužitý Paint Runner Pro Rolle, v orig. krabici a jeden náhradní plnící váleček. Váleček je bezešvý, součástí balení je 1 plnící váleček z mikrovlákna, 1 odkládací vanička, 1 nádoba na doplňování barvy, doplněk k vymalování koutů, 1 váleček do rohů. Prosím o osobní odběr.
Paint Runner Pro Rolle
Podobné inzeráty
Obklady MARAZZI PAINT obklad 20x50cm, blu - 4 balení
Dobrý den, prodáme 4 balení obkladu MARAZZI PAINT obklad 20x50cm, tmavě modrá barva. Na papírových obalech se podepsal zub času (pořizovali jsme je v 12/2021), ale jsou původní, nerozbalená. Velikost obkladu 20 x 50 cm, v balení je 14 ks, tzn. 1,4m2 v jednom balení x 4 = 5,6m2. Obklady zbyly. Podrobnosti: Jsme z Plané nad Lužnicí, ideálně vlastní odvoz. Pokud byste byl/byla z větší dálky, zavolejte, občas vyjídžíme po ČR.
PE fólie hadice (tunel) 50my/Rolle 300mm x 500 lfm/.
Polyetylénové fólie chrání zboží před vnějšími vlivy: nečistotami, prachem, vlhkostí apod. Tyto PE fólie jsou v provedení hadice. snadno svařitelná fólie (svařením lze vytvořit vlastní obal) průhledná - umožňuje vizuální kontrolu zboží chemicky neaktivní - vhodná pro dlouhodobé balení stabilní tuhost a odolnost proti prasknutí 9 Kartonu
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.
Rust-Oleum křídová barva na stěny a stropy
Prodám barvu Rust-Oleum křídová barva na stěny a stropy Chalky Finish Wall Paint Balení: 2,5L, Barva: Middernacht/ půlnoční Odolná a omyvatelná křídově matná barva na stěny a stropy. Ostatní info přidáno jako foto. Barva není ani rozdělaná, nakonec mi stačila jedna. Pro představu přidána fotka z obýváku, kde jsem barvou malovala. Preferuji osobní předání Přelouč / Pardubice / Chrudim a okolí, případně dle domluvy.
Dream teamHobbyhorse
Dream team nabízí více Hobby horsů na prodej Konici jsou za dobre ceny a jsou kvalitní Ke konikum mohu dodělat na přání vybavení viz.foto Poštovné za jednoho koníka 200kč Tyc ke koníkovy muže být i nemusí 80-100kč -béžový pony (hafling ) s vybavení,tyč,pošta v ceně pouze přes českou poslu kvůli délce (tyc) cena-1000,- -Šedý koník s krátkou hřívou látka (velboa) podšitý vlizelínem je v ceně doprava 350,- -tmavý hnědý pony s krátkou hřívou 200,- - pony s krátkou kudrnatou hřívou (grošovaný ) 350kč je k nemu vybavení -hribe Araba s krátkou hřívou 80kč -tmavý hnědák s krátkou hřívou 300kč -tmavší ryzák s lysinkou 1000kč v ceně poštovné je k nemu vybavení (REZERVACE) -Flekáč (American paint horse)s delší hřívou 200kc -Fjord ležatá hriva kratší 400,- V ceně vybavení Více fotek koniku mohu poslat do zpráv Možnost osobní převzetí Při rychlém jednání sleva Kontaktujte : E-mail : Eli.0hrasek@ WhatsApp Instagram: kht._elis Mladší 18.let povolení rodičů nebo zákonného zástupce
EDDING 750 Bílý - popisovač lakový dvě sady po 10ks
SUPER CENA !!! UŠETŘÍTE 1.000.-KČ NA DVOU BALENÍCH. Značka "EDDING 750": bílý popisovač lakový (paint marker). Sada 2ks krabiček po 10 ks. - vhodný na téměř všechny povrchy - vysoce krycí a světlostálý - hliníkové tělo a vyměnitelné hroty (Edding 750N) - stopa odolá žáru do 400 °C (některé barvy do 1000°C) - rychle a spolehlivě zasychá - odolný vůči opotřebení a rozmazání - bez jakéhokoli zápachu - bez přidaného toulenu a xylenu Cena na netu 98.-kc + DPH. Nyní cena 50,-kč kus s DPH. NOVÉ. Krabička 1Oks bílý zabalené original Odběr po domluvě osobně kdykoli. Zaslání zásilkovna do druhého dne. Seriózní jednání podmínkou.