inzerce, prodej, prodám, bazar

Páčidlo na auto opravy 94cm kované

Kategorie: Veteráni

Prodám kované páčidlo délky 94cm do autodílny na opravy aut.

Například na korasářské práce, oddělování náprav nebo na odtlačení motorů/převodovek.

Kvalitní tvrdej materiál. Broušený a zkosený břit. Rozměr hranolu je 15x15mm. Plastová rukojeť a na konci kovová podložka takže je možno do toho i klepat kladivem.

Nové a nepoužité.

Osobní převzetí a nebo mohu po domluvě poslat pošta nebo Zásilkovna.
Páčidlo na auto opravy 94cm kované
Podobné inzeráty
Kola Mercedes baroko kovane
Prodam original kovane lite kola Baroko vhodne zejmena na Mercedes W123 , W114, W115, W116 , W108 apod. popr pouziti i na customy. Jedna se o originalni dobove kola Mercedes-Benz, zadne napodobeniny ktere vazi 2x tolik od ruznych jinych znacek. Mozna dohoda popr vymena za dily na stare MB
motocykly MZ příručka REZERVACE
Dirk Wildschrei - MZ opravy dvoutaktních motocyklů MZ modely ETZ, TS, ES, ETS 125 - 250,, vydano v roce 2008, Kniha by neměla chybět v knihovně žádného majitele motocyklů MZ. Zkušený autor v ní podrobně popisuje opravy a seřizování motocyklů včetně úplné demontáže a složení motoru, opravy dynama či revizi regulátoru dobíjení. Kniha je doplněna několika sty fotografií, nákresů a schémat pro lepší orientaci v této populární motocyklistické příručce
Levne opravy,renovace a oziveni veteranu Jawa,CZ i jine.
Provadime levne opravy-klempirske prace,opravy a GO motoru,lesteni,svareni,lakovani,piskovani,linkovani.Moznost renovace jen dilu ale i cele moto.Vice info na tel. nebo email.
Údržba, opravy a seřizování automobilu Wartburg
Prodám knihu Údržba a opravy vozů Údržba, opravy a seřizování automobilu Wartburg . Praha 1969 . NV - Naše vojsko. Ing. Jindřich Dršata . Počet stran 148 . Původní cena 10Kčs. Stav viz. foto - velmi dobrý, kompletní. Evidenční číslo 78. Více foto zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou nebo zásilkovnou. Cena 250kč / 10€.
Prodám starou Škoda servisní literaturu + Auto Atlas ČSSR
Prodám trojici staré motoristické literatury: - Vincent Baťa - Údržba a opravy vozů Škoda 1000MB a 1100MB Knižnice motoristy 1969, 358 stran - M.R.Cedrych, B.Štilec - Škoda 1000MB až 110R Kupé, opravy, seřizování a údržba svépomocí, 1972, NADAS, 254 stran - Auto Atlas ČSSR, 1970, 175stran Cenu nabídněte V případě dotazů mně neváhejte kontaktovat. Platí do smazání. Po dohodě možnost předání na ose Ostrava - Frýdek-Místek - Nový Jičín.
Katalog ND údržba a opravy Trabant 600 601 škoda favorit
Prodám nebo vyměním staré knihy, listinné dokumenty, automobil škoda favorit forman pick up a Trabant 601 knihy katalog náhradních dílů údržba a opravy 600 jezdíme trabantem, dále fabrické fotky jawa časopisy karting motokáry prospekty letáky auto moto Škoda Lada Fiat AVIA Tatra ..., obrázky automobilů veterán, doplňky, mapy, listiny, za díly na dobové závodní stroje motocykl silniční dragster sprint motokára vodní kluzák motory obdobná dokumentace stará modelařina motůrky dělaná rc auta rychlostní modely aj., nebo možná i prodej, či doplatek ode mě.