inzerce, prodej, prodám, bazar

OXI CLEAN odstranovač skrvn

Kategorie: Ostatní

Bojuje s nejodolnějšími skvrnami a bezpečně ODSTRANÍ nečistoty silou kyslíku.

**Mr. Wipes OXI CLEAN je univerzální odstraňovač skvrn, který je řešením pro boj se skvrnami.

**Mr. Wipes OXI CLEAN je speciálně určen k boji proti zatvrzelým skvrnám, jako je ovocná šťáva, káva, tráva atd.
✅Je vhodný pro bílé i barevné prádlo
✅Odstraní odolné skvrny na jedno použití.
✅Zajišťuje hygienu i při nízkých teplotách.
✅Chrání vaši pračku před usazováním vodního kamene.
✅Nejen na prádlo, odstraní zašlou špínu a rez

Obsah 1000g
OXI CLEAN odstranovač skrvn
Podobné inzeráty
Pink stuff prostředky na praní prádla
Nabízím prostředky na praní prádla řady Pink stuff od Anglické firmy Stardrops. Prostředky jsou vysoce účinné. Cena za kus je 129,- kč. V nabídce jsou : 1) Prací gel 900ml / 30dávek - odstraňuje odolné skvrny, zanechá svěží ovocnou vůni. Okamžitě působí na skvrny i při krátkých pracích programech a nízkých teplotách. 2) OXI POWDER COLOR Odstraňovač skvrn 1000g - bio-čistič na odstraňování skvrn z barevného prádla. 3) OXI POWDER WHITE Odstraňovač skvrn 1000g - bio-čistič na odstraňování skvrn z bílého prádla.
Odstraňovač řas Heissner F810 Aqua Bio Clean
Prodám nepoužitý přístroj na hubení řas. Heissner F810 Aqua Bio Clean flow skimmer bojuje proti vláknům a slizovým řasám. Bez záruky. Běžná cena 2000 - prodám za 699Kč.
Sprchová stěna Walkin 120 cm
FAKTURA vč. DPH. NOVÝ, ZÁRUKA. DOPRAVA 400,- po celé ČR. Sprchová stěna Walk-In 120 cm (90 + 30) cm s povrchovou úpravou Easy Clean, která minimalizuje usazování vodního kamene a usnadňuje tak čištění. Vlastnosti: - 6 mm silná bezpečnostní skla – pevná část 90 cm a sklopný panel pro Walk-in o šířce 30 cm - výška 200 cm - horní krytka hliníkového profilu na zeď - profil z eloxovaného hliníku - univerzální provedení L/P Obsah balení: - pevná stěna - hliníkový profil na zeď a těsnící lišta - horní krytka hliníkového profilu - 1x upevňovací rameno – lze použít jako rovné i pod úhlem díky nastavitelným kloubům. Rameno lze zkrátit na požadovanou délku. Easy Clean: Sklo sprchového koutu je ošetřeno technologií Easy Clean, která usnadňuje čištění. Díky této technologii voda po skle lépe stéká, a dochází tak k menšímu usazování nečistot a vodního kamene.
Mafra Killer - odstraňovač hmyzu a pryskyřici - 500ml
Prodám nový odstraňovač hmyzu a pryskyřice od značky Mafra Killer. rozpouští a odstraňuje stopy hmyzu a pryskyřice, nepoškozuje lak objem: 500ml Převodem 90 kč
Kamarádka prodává elektrický odstraňovač vší,kupovaný v Alze
Kamarádka prodává elektrický odstraňovač vší,kupovaný v Alze.1x použitý 300 Kč
Dárková sada na víno + designový odstraňovač zápachu
Hezká dárková sada na víno + designový odstraňovač zápachu. Cena za vše.