inzerce, prodej, prodám, bazar

Ovulační testy

Kategorie: Ostatní

Celkem 12 kusů
Ovulační testy
Podobné inzeráty
Těhotenské a ovulační testy
Pouze jako celek. 3x ovulační test, 9x těhotenský test. Již nevyužiji.
Testy inteligence a Numerické testy
2 knihy - Testy inteligence a Numerické testy Svazek obsahuje 2 knihy, ve kterých naleznete sady testů včetně řešení a detailního vysvětlení příkladů. Cena 390 Kč plus poštovné. Knihy mi velmi pomohly pochopit podstatu testů studijních předpokladů na VŠ.
Jak získat zbrojní průkaz,lovecký lístek,testy pro žadatele
Prodám 4 brožury (každá má kolem 95 stran) týkající se získání zbrojního průkazu: - Jak získat zbrojní průkaz: informace (nejen) pro žadatele o vydání zbrojního průkazu (rok vydání 1998) - Jak získat lovecký lístek: informace (nejen) pro žadatele o vydání loveckého lístku (rok vydání 1998) - Kondiční testy ke zkoušce odborné způsobilosti pro žadatele o zbrojní průkaz (rok vydání 1998) - Kondiční testy ke zkoušce odborné způsobilosti pro žadatele o zbrojní průkaz (rok vydání 2000) Autor všech 4 brožur je Doc. Ing. Jan Komenda, CSc. Cena 300 Kč za všechny dohromady. V případě zájmu či dotazu mi napište. Předání v Brně osobně, jinak poštou, či zásilkovnou.
"ECDL: Průvodce přípravou na testy" - Jiří Chábera a spol.
Prodám nikdy nepoužitou knihu "ECDL: Průvodce přípravou na testy" od Jiřího Chábery a spol. POPIS Jediný oficiálně schválený výukový materiál k výuce testů ECDL. Rádi byste získali certifikát ECDL a potřebujte k němu úplný zdroj informací, abyste testy úspěšně složili? Hledá vaše školicí středisko akreditovanou učebnici k testům ECDL? Publikace z pera zkušených autorů a akreditovaných testerů ECDL navazuje na bestseller S počítačem do Evropy. Díky využití informací z testování uchazečů o certifikáty ECDL v ČR se věnuje především těm tématům, s nimiž mají Češi nejčastěji obtíže. SPECIFIKACE Nakladatelství: COMPUTER PRESS datum vydání: 15.2.2012 isbn: 978-80-251-3144-2 Jazyk: čeština Počet stran: 200 Vazba: měkká vazba Rozměr: 210x297mm V případě zájmu či dotazu pište na obalvhs@ V Brně osobní předání, jinak poštou.
doučovaní opravné didagtické testy AJ
Sháníme pro dceru paní na doučování pro opravné didaktické testy s AJ pro SŠ Od března 2023 cca do Května 2023 časově dle domluvy ale preferujeme osobně třeba v dopoledních hodinách cca na 1,5h je to věc osobní dohody Prosím o vyjádření dle vašich představ jak časových tak i finančních Prostory na doučovaní jsou zajištěny v Praze 10 Strašnice u nás v kanceláři a nebo dle dohody po Praze V případě zájmu volejte na tel: +420 a nebo napište na e-mail hrdlicka@