inzerce, prodej, prodám, bazar

Ovládací tlačtko AlcaPLAST M578, černá-mat

Kategorie: Ostatní

Ovládací tlačítko M578 pro předstěnové instalační systémy, černá-mat.

Použití:
Pro předstěnové instalační systémy a WC nádrže pro zazdění

Obsah balení:
Tlačítko
Upevňovací rámeček tlačítka
Závitová úchytka rámečku tlačítka 2 ks
Šroub mechanismu splachování 2 ks
Šablona pro nastavení šroubů tlačítek

Specifikace:
Tlačítko minimálně vystupuje nad obklad díky tlouštce pouhých 5,5 mm
Dvoučinné mechanické splachování
Kompatibilní pro všechny předstěnové instalační systémy a nádrže pro zazdění Alca
Povrchová úprava: černá mat s antibakteriálními vlastnostmi ( zajištěny obsahem sloučenin stříbra)
Materiál: plast

Odkaz na stránky výrobce:
k dispozici 2 ks nových tlačítek, špatná koupě. Při odběru obou tlačítek cena: 2000
Možno zakoupit samostatně.
Ovládací tlačtko AlcaPLAST M578, černá-mat
Podobné inzeráty
Ovládací tlačítko Alcaplast M578 pro předstěnové systémy
Ovládací tlačítko M578 pro předstěnové instalační systémy, černá-mat. Použití: Pro předstěnové instalační systémy a WC nádrže pro zazdění Obsah balení: Tlačítko Upevňovací rámeček tlačítka Závitová úchytka rámečku tlačítka 2 ks Šroub mechanismu splachování 2 ks Šablona pro nastavení šroubů tlačítek Specifikace produktu: Tlačítko minimálně vystupuje nad obklad díky tlouštce pouhých 5,5 mm Dvoučinné mechanické splachování Kompatibilní pro všechny předstěnové instalační systémy a nádrže pro zazdění Alca Povrchová úprava: černá mat s antibakteriálními vlastnostmi ( zajištěny obsahem sloučenin stříbra) Materiál: plast Odkaz na stránky výrobce: Osobní odběr Brno, případně můžu zaslat.
2x umyvadlový sifon Alcaplast A42 vč. husí krk Alcaplast A74
Prodám nepoužité a zabalené díly Alcaplast 2x Alcaplast A42 vč. husího krku Alcaplast A74, + dřezový sifon Alcaplast A443P-DN5040. Někomu se může hodit a uvítá nižší cenu :-) Možné osobní předání v Brně, kontaktujte mne prosím SMS. Děkuji.
Ovládací tlačítko Alcaplast M1713 pro předstěnové systémy
Ovládací tlačítko Alcaplast M1713 pro předstěnové instalační systémy, chrom-lesk/mat Použití: Pro předstěnové instalační systémy a WC nádrže pro zazdění Obsah balení: Šablona pro nastavení šroubu tlačítek Šroub mechanismu splachování 2 ks Tlačítko Upevnovací rámeček tlačítka Závitová úchytka rámečku tlačítka 2 ks Specifikace produktu: Dvoučinné mechanické splachování Kompatibilní pro všechny předstěnové instalační systémy a nádrže pro zazdění Alcaplast Materiál: plast Povrchová úprava: chrom-lesk (rámeček) /mat (tlačítka) Odkaz na stránky výrobce: Osobní odběr Brno, případně můžu zaslat.
Alcaplast Rohový ventil s filtrem 1/2"×3/8", černá-mat,
Dobrý den, prodám 2 ks Alcaplast Rohový ventil s filtrem 1/2"×3/8", černá-mat, ARV001-BLACK Původní cena: 905,-/ks Nyní: 550,-/ks
Ovládací tlačítko Alcaplast M70 pro předstěnové systémy
Ovládací tlačítko Alcaplast M70 pro předstěnové instalační systémy, bílá Použití: Pro předstěnové instalační systémy a WC nádrže pro zazdění Obsah balení: Tlačítko Upevňovací rámeček tlačítka Závitová úchytka rámečku tlačítka 2 ks Šroub mechanismu splachování 2 ks Šablona pro nastavení šroubů tlačítek Specifikace produktu: Dvoučinné mechanické splachování Kompatibilní pro všechny předstěnové instalační systémy a nádrže pro zazdění Alca Povrchová úprava: bílá Materiál: plast Odkaz na stránky výrobce: Osobní odběr Brno, případně můžu zaslat.
Alcaplast napúšťací ventil A160P
Predám 5 rokov používaný napúšťací ventil Alcaplast A160P - 3/8". Ventil je plne funkčný.