inzerce, prodej, prodám, bazar

Overlock Juki

Kategorie: Ostatní

Prodám šicí stroj - overlock značky Juki.
Pořizovaný v roce 2020, plně funkční, oproti ostatním overlockum ma poměrně tichý chod.
Overlock Juki
Podobné inzeráty
Overlock Juki
Průmyslový overlock Juki prodám, motor 220V, zachovalý, nemá u mne využití.Mail judita.2@
Průmyslový šicí stroj Juki DDL-888
Prodám udržovaný průmyslový šicí stroj Juki DDL-888 Made in Japan ve velmi dobrém stavu. DDL-888 je 1-jehlový šicí stroj s vázaným stehem se spodním podáváním, rotačním chapačem v horizontální ose, rychlostí šití až 5000 stehů/min a délkou stehu až 4 mm, konstruovaný pro šití lehkých a středních materiálů, ale prošije snadno i silnější materiály, ale není vhodné jejich dlouhodobě šití. Stroj je na 380V s kluznou spojkou, s originálním stolem, dvoupedálový(šití, zdvih patky(možno předělat zdvih patky na koleno) vyčištěný, seřízený a zašitý, nový olej, vše viz. fota. Při své robustnosti, spolehlivosti a jednoduché údržbě může sloužit ještě mnoho let. Motor/napájení lze předělat na 220V. Při rychlém a seriózní jednání přidám zdarma speciální přípravek na šití založených konců látek v hodnotě 1600Kč. V případě zájmu prosím volat mezi 10-20 hod.
Overlock Lucznik  D4
Prodám overlock Lucznik D4. Je po kompletním servisu, pořizovací cena 6000,-, prodám za 3900,-. Používaný 1 rok. Při rychlém jednání sleva.
Nite silon (overlock) cervena
Nitě - pružná(silon) na overlock:3x červená návin 10000m. Cena za ks.60,-. Moznost osobniho predani Most, Jirkov, Chomutov, Klasterec, nebo zaslani Balikovnou.
Overlock SINGER 14SH754
Prodám nový overlock SINGER 14SH754.
Overlock Bernette B44 funlock
Prodám používaný overlock. Bez vady, je plně funkční. Krásně šije, je skladný. Stáří 4 roky. Robustní kovová konstrukce – stabilní chod i při velkém zatížení Elektronický spouštěč maximální rychlost šití 1300 stehů/min Vestavěné kvalitní LED osvětlení 15 různých kombinací programů Diferenciální transport zabraňuje načechrání a zvlnění materiálu Počet nití 4, 3 nebo 2 (s konvertorem), počet jehel 2 nebo 1 Možnost normálního nebo rolovacího lemování (usnadněné přepínání s pohyblivými vodítky a přesunutím trnu řetízku na stehové desce) Možnost odpojení horního nože – šití bez ořezu Pomocný panel zobrazuje správné navlečení nití do stroje Plynulá regulace napětí nití Plynulá regulace délky stehu v rozmezí 1 až 5 mm Nastavitelná šíře ořezu/stehu 3 – 7mm Plynulá regulace diferenciálního podávání v rozmezí 0,6 až 2 Plynulá regulace šířky ořezu šité látky Regulace přítlaku na patku – využijete při šití různých materiálů v různém vrstvení Ořez nití umístěný na krytu osvětlení a na patkové tyči Snadná údržba a mazání stroje Nemám krabici. Ke stroji je nějaké drobné příslušenství. Ne však zcela kompletní, chybí štěteček na prach a pinzetka. Aktuálně je za 12 490 Kč nový.