inzerce, prodej, prodám, bazar

Otáčkoměr

Kategorie: Tuning

Otáčkoměr, na 4,6 a 8 válcové motory. Předání Černošice, Praha, Písek
Otáčkoměr
Podobné inzeráty
Otačkomer kolinak
Prodám otačkomer kolinak
Otáčkoměr
Potřebuji opravit nepřesně ukazující otáčkoměr na starším SAABu. PORADÍTE?
Otáčkoměr 95mm - carbon look - nový
Prodám úplně nový velký otáčkoměr. Průměr 95mm. Povrch vzhled carbonu. Nastavitelná indikace přeřazení. Pro benzínové motory. Osobní odběr Horní Datyně (mezi Ostravou a Havířovem) Nebo mohu poslat oproti platbě 150Kč za dopravu.
Otáčkoměr multifunkční 127mm - nový
Prodám NOVÝ nepoužitý multifunkční otáčkoměr s shift lightem. Vhodný pro tuning a motorsport. Použitelný pro benzínové 4, 6 nebo 8 mi válcové motory Průměr 12,7 cm takže je perfektně čitelný. Shift light (světlo, které ukazuje kdy přeřadit podle toho jak si to nastavíte) má 4cm průměr. Dále zobrazuje nejdůležitější veličiny motoru aby řidič věděl, že je možné motor vytáčet a zároveň měl přehled jak moc je motor zatěžován popř zda nevznikl problém a dalo se tak předejít poškození nebo zničení motoru. Tzn tlak oleje, teplota oleje a teplota chladící kapaliny. Sada obsahuje také všechna potřebná čidla, držák na palubní desku a návod. Osobní předání Horní Datyně (mezi Ostravou a Havířovem) nebo zašlu PPL, ale požaduji 150Kč předem na účet za dopravu.
Otáčkoměr s shift lightem 127mm - nový
Prodám NOVÝ nepoužitý multifunkční otáčkoměr s shift lightem. Vhodný pro tuning a motorsport. Použitelný pro benzínové motory. Průměr 12,7 cm takže je perfektně čitelný. Shift light (světlo, které ukazuje kdy přeřadit podle toho jak si to nastavíte) má 4cm průměr. Osobní odběr Horní Datyně (mezi Ostravou a Havířovem) Nebo mohu poslat oproti platbě 150Kč za dopravu.
Motokolo s luxusním zpracováním
Prodám motokolo své vlastní výroby,motor 80ccm ,výfuk KTM, válec se zvetšeným výfukovým kanálem,sací taky,píst se dvěma okny u sacího okna vlastní práce ,tudíž větší ,než ten cinský šit,dále vyvážená klika-taky vlastní práce,ložiska SKF gufera cz-žádná čína z bláta,rám postaven ze třech jízdních kol,vlastní lithiová Aku i s můstkem! Prodávám nejlepší a jedinečné motokolo na světě! Přední kotouč 180mm ,digitální otáčkoměr,ručičkový teploměr z Alfy Romeo,pro srandu i podsvícení značky a budíků,padací rám,tankvag za sedačkou,karbec 24mm s klapkou,brutální výkon díky vylepšenému válci napínák řetězu z Peugeot boxer,celoodpruzeny rám,mimochodem než jsem to vychytal k dokonalosti propálil jsem dva písty,policie jen žasne a chválí :-) cena pevná