inzerce, prodej, prodám, bazar

Otáčecí elektrická skleněná vitrína na šperky atd.

Kategorie: Ostatní nábytek

Otočná vitrína elektrická je i osvětlená. Původně sloužila na šperky, náramky a hodinky. Ve spodní části je uzamykatelný prostor s policemi i skleněná dvířka vitríny jsou uzamykatelná. Barva bílá, výška cca200cm šířka cca50x50cm. Pouze volejte
Otáčecí elektrická  skleněná vitrína na šperky atd.
Podobné inzeráty
Otáčecí prosklená vitrína
Prodám velmi pěknou zachovalou prosklenou otáčecí prosvětlenou vitrínu na zboží. V horní části možnost umístit podsvícené logo. Uzamykatelná. Mám 2 kusy. Cena uvedena za 1kus.
skleněná vitrína
skleněná vitrína, rozměr: výška: 1,7m, hloubka: 46 cm, délka: 1,02 m
Minotti Luigi & Benigno - luxusní nábytek - vitrína+komoda
Nabízím k prodeji luxusní nábytek od italské firmy Minotti Luigi & Benigno. Jedná se o set vitríny s komodou / příborníkem ve spodní části a další samostatnou komodou / příborníkem. Nábytek je z materiálu ořech v lesklém lakovaném provedení. Nábytek je naprosto v pořádku bez známek používání a poškození. Rozměry: Vitrína: 220x52x240 (DxHxV), Komoda: 220x52x88 (DxHxV). Odvoz zajištuje kupující nebo po platbě předem je možné zajistit odvoz i z naší strany. Cena dohromady za vše 250.000 Kč nebo samostatně Vitrína 150.000 Kč a komoda 100.000 Kč.
Skrinka na zed Sharpei 60x99x27cm
Uplne nova nerozbalena vitrina v barve nordic a pisek lesk - objednala jsem podle obrazku a bohuzel realita je jina. Cela vitrina je seda - nordic a dvere jsou lesk pisek - takova smetanova. Prosklena cast ztmavena. Vitrina je krasna ale celou ji olepovat jako tu prvni co jsem slozila ( koupila jsem 2 ) nebudu. Ta slozena je moje- davam jen kvuli fotce jak vypada v realu slozena - tu co nabizim je origi v krabici nerozbalena Takze prodavam v origo baleni se vsim vsudy. Kdo bude mit chytre ppznamky ze mohu vratit ptz je v zaruce tak ano je - ale nez jsem se dostala ke slozeni propadla mi 14-ti denni lhuta na vraceni. A reklamaci z duvodu barvy neuznali. Nova cena 3500Kč i dovezu po Praze po dohode a Tynec, Benesov take.
Zrcadlová skříňka otáčecí Stolmen Ikea nová
Prodám nové otáčecí zrcadlo s výškově nastavitelnými policemi. Z jedné strany police, z druhé velké zrcadlo. uchycení správně na systém z ikey (na trubku), při troše šikovnosti se nechá přichytit i jinak. Nám se už bohužel nevešlo
stylová TV komoda se šuplíky a otáčecí deskou
Prodám levně pěknou rustikální TV komodu se šuplíky a otáčecí deskou s možností zajištění levnější dopravy po celé EU a přikoupení různého sortimentů nábytků v daném stylu. Pro více informací volejte nebo pište, odpovím všem.