inzerce, prodej, prodám, bazar

Osudová hora. Nanga Parbat - Reinhold Messner

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Osudová hora. Nanga Parbat – bratrova smrt a samota. / Reinhold Messner - Osmitisícovka Nanga Parbat - místními obyvateli také nazývaná Král hor – má nejpříkřejší ledovcovou stěnou světa - Rupálskou stěnu. Její zdolání se stalo ve 20. století neuskutečnitelným snem mnoha horolezců. Reinholdu a Güntheru Messnerovi se to podařilo v roce 1970, ale Günther při sestupu nebezpečnou Diamírskou stěnou zahynul. Tato tragická událost poznamenává celý další Reinholdův život, Nanga Parbat se pro něj stává osudovou horou, na níž prožil nejhlubší zoufalství a osamění a překročil hranici od života ke smrti a zpátky od smrti k životu. Strhující vyprávění světoznámého a dnes už legendárního horolezce.
// kniha je vyřazená z knihovny (=razítka, nálepky), nicméně pěkný stav! // při platbě předem poštovné doporučeně 85 Kč zásilkovnou nebo poštou či balíkovnou anebo osobní předání je možné v centru Ostravy - mohu poslat na Slovensko i kamkoliv do světa ; koukněte se i na další moje věci, díky!
AE4/2
Osudová hora. Nanga Parbat - Reinhold Messner
Podobné inzeráty
Knihy Reinhold Messner (horolezectví) Mount Everest
Prodám zcela nové, nectene knihy. Možno i jednotlivě. Cena 199 za knihu.
LEDOVÉ POLY - Reinhold Messner - VELKÁ SLEVA
stav výborný ,+ poštovné 75kč
Knihy Jánus Kubíček a další
Jánus Kubíček, Brno Atlantis 1998 600 Kč, Udělej si sám, Tanky, Francouzština, Reinhold Messner: Vyznání dobrodruha 150 Kč, Sluneční znamení, Leoš Šimánek: Americkým západem
SIROVÁTKA, HORA - Rodina, děti a zaměstnáni
SIROVÁTKA, T., HORA, O. Rodina, děti a zaměstnáni v české společnosti. 1.vyd. Brno: Albert, 2008. 330s. ISBN 978-80-7326-140-5 - nová, iba prelistovaná Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
Hádanky naší minulosti,Z pokladnice příběhů království
Prodám knihy 1)Hádanky naší minulosti 1: Kam odešli Keltové? Jiří Bílek,Série:Hádanky naší minulosti 1.Knižní klub 2006, 240 stran,V naší minulosti je mnoho nejasných míst, která tzv. záhadology inspirují k různým "tajným" dějinám. Někdy chodíme po místech, kudy dějiny doslova "kráčely", a nevíme o tom. 2)Z pokladnice příběhů království českého,Eduard Petiška, 1995, Martin,271 str, Edice: Světla minulosti (3.),Soubor pověstí a příběhů vázaných na konkrétní místa na našem území. Pověsti jsou řazeny chronologicky tak, jak se vyvíjely dějiny naší země od bájných dob kněžny Libuše až po dobu vlády Jiřího z Poděbrad. Vydáno k autorovým nedožitým 70. narozeninám.. Název původního vydání: Čtení o hradech 3)Toulky českou minulostí 6,Petr Hora-Hořejš , 1997, Via Facti,230 stran, Formát 30x 18,příběhy a postavy českého národního obrození. 4)Historie Dolní Lukavice do roku 1945, Eva Klepsová - s věnováním od autorky , pojednává nejen o obecné historii, ale soustředí se také na památky v obci. Popisuje dnes již neexistující budovy a život v dávných dobách v Dolní Lukavici a jejím blízkém okolí, židovskou komunitu, spolky. : bar. a čb. fotografie a reprodukce, cena 65 czk za knihu i jednotlivě
TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 1-9
Prodám nepoškozené, čisté, jak nové knihy TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ, Petr Hora - Hořejš. Nejlépe jako celek za 1500,- Kč.