inzerce, prodej, prodám, bazar

OSMO Nanášecí rouno na olejové barvy 95x155mm

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám mikrovláknové rouno na nanášení olejů. Jedna strana - nanášecí mikrovlákno, druhá strana suchý zip, kterým rouno přichytíte na držadlo, které mám v vystavené v rámci samostatného inzerátu: od výrobce:
Nanášecí rouno na olejové barvy

Jednoduše nasaďte Nanášecí rouno na olejové barvy na Ruční držadlo na pad a nanášejte v tenké vrstvě jakékoliv barevné varianty Osmo olejů. Ať pracujete s výrobkem pro vnitřní nebo s výrobkem pro vnější použití, bude toto nanášecí rouno skvělou aplikační pomůckou, pomocí které vytvoříte opticky perfektní barevné ztvárnění Vašich dřevěných povrchů. A navíc vydrží spousty m2. Stačí si ho dát v pracovních přestávkách jen do igelitového pytlíku a zamezit tak přístup vzduchu, aby Vám rouno vlivem tvrdnutí olejů neztvrdlo.

Běžná cena 197 Kč
OSMO Nanášecí rouno na olejové barvy 95x155mm
Podobné inzeráty
2x olejové vany  plechové
Prodám olejové vany plechové s rozměrem 90x90x50, použití třeba pod auto, nebo pod sudy s olejem a atd. , cena za obě, číslo 128
Klíč na filtry
KLÍČ NA OLEJOVÝ FILTR 3 RAMNÝ "PAVOUK" BLACK (14250) 3 ramenný klíč na olejové filtry (takzvaný pavouk) umožňuje pohodlné odšroubování každého filtru. Kvalitní klíč na olejové filtry je vyroben z vysoce kvalitní oceli CRV. Nepostradatelný nástroj v každé autodílně.
Elektrický stříkací stroj  Wagner Airless Control PRO 350M
nový nerozbalený stříkací stroj - Malířský stříkací systém Wagner Airless Control PRO 350M - 600W, 110bar, 1,5l/min, 10.5kg Skládací vozík pro snadný transport a skladování Široké spektrum použití – 15 m dlouhá vysokotlaká hadice. Snadné nastavení – automatický tlakový ventil. Vysoce kvalitní kovová stříkací pistole s praktickou otočnou koncovkou trysky, která umožňuje rychlé vyčištění při ucpání během několika vteřin. Wagner HEA Control PRO 350M stříkací pistole je jedním ze tří kompaktních modelů HEA variantě na stojanu. Ideální stroj pro udělej si sám nadšence a malé a střední podniky. „HEA technologie“ nabízí lepší a plnější nástřik než dnešní vysokotlaké technologie, která jsou v současné době nejvyšším standardem na trhu. Díky nové technice může stříkat všechny běžné materiály s o dost menším množstvím energie, což z nich dělá účinnější stroje, než jejich předchůdce. Výhody Ergonomická kvalita a nastavitelná pistole Menší opotřebení komponentů eliminací filtrů Snadná manipulace 9 m hadice Odkládací schránka na příslušenství nebo nářadí Mobilní díky vozíku Použití Laky a lazury obsahující vodu a rozpouštědla. Lakové barvy, oleje, dělící prostředky, umělé pryskyřice, PVC laky, předlaky, základní laky, plniva a antikorozní barvy. Disperzní a latexové barvy pro interiér. Obsah balení Kompletní stříkací zařízení Wagner Project. Hadici 15 m. Nasávací hadici se samočistícím oběhem. Trysku vel. L a S pro malířské barvy s filtrem. Stříkací pistole.
Sada trnů a háčků Auto-olejové těsnění,gufera,O koružky,těsn
Prodám tuto novou sadu trnů, háčků. Tato sada obsahuje různé zakřivené háčky pro jednoduché vyjmutí z drážek, různé těsnění, O kroužky, Gufera a jiné. Dobrý pomocník do garáže, autodílny pro opravu aut, náklaďáků, autobusů, traktorů a jiných strojů. Osobní odběr v Kopřivnici, také zasílám pouze přes Balíkovnu za 70,-Kč, při převodu peněz na můj účet předem, na dobírku nic Neposílám! Pro rychlou komunikaci používám Viber, WhatsApp, Signal. Cena celé sady trnů je pevná a to jen 160,-Kč.
Kompresor
Prodám nový kompresor Inaircom Příkon motoru (kW) 1,5 Max. tlak (bar) 8 Nasávané/dodávané množství (l/min) 190 / 100 Otáčky / min 2850 Hlučnost (dB(A)) 78 Rozměry Š x H x V (cm) 835 x 420 x 660 Hmotnost (kg) 37 připojení přes rychlospojku kompaktní stavba s přímým pohonem jednoválcový jednostupňový agregát olejové provedení kabel 1,4 m ovládání kompresoru pomocí tlakového spínače dodáváno s regulátorem tlaku kompresor pro hobby využití objem nádoby 50 litrů
Elektrocentrála Scheppach 2,8kW
Prodám Elektrocentrálu Scheppach 2,8kW typ SG 3100. Centrála je v zachovalém stavu, málo používaná jen v případě nouze. Pouze osobní odběr, neposílám. Více informací o centrále: —————————————- Typ motoru benzinový, 1-válec, 4-takt, vzduchem chlazený Objem motoru (ccm) 196 Výkon motoru - maximální (kW/HP) 4,8 / 6,5 Startování ruční Palivo bezolovnaté Objem palivové nádrže (l) 15 Objem olejové náplně (l) 0.6 Spotřeba paliva (e-centrály) (l/kWh) - Doba provozu na nádrž (hod) až 10,9 Regulace napájení automatická AVR Výkon (max./trvalý)-e-centrály (kW) 2,8/2,5 Výstupní napětí 2x230 Výstupní frekvence (Hz) 50 Ochrana proti přetížení Ano Ochrana při nedostatku oleje Ano Voltmetr Ano Třída ochrany IP 23 Hmotnost (Kg): 43.50