inzerce, prodej, prodám, bazar

Ošetřovatel/ka v Útulku pro opuštěná zvířata

Kategorie: Ostatní

Charakteristika pracovní činnosti:

Samostatně provádí odborné chovatelské a ošetřovatelské práce a pomáhá zajišťovat veterinární péči o zvířata umístěná v útulku. Ve spolupráci s veterinárními techničkami útulku komunikuje se zájemci o zvířata, seznamuje je s nabídkou zvířat, poskytuje jim informace o daném zvířeti, doporučuje další postup v péči o dané zvíře. Provádí očistu a desinfekci prostor a předmětů potřebných k péči o zvířata. Sleduje chování a zdravotní stav zvířat, provádí jejich socializaci, venčení, podle potřeby i základní prvky poslušnosti.

Požadavky:

zkušenosti s prací se zvířaty,
odpovědnost a samostatnost,
rychlé a pružné rozhodování,
milé vystupování a láska ke zvířatům,
zdravotní způsobilost pro uvedenou práci

Výhodou:
praxe s výcvikem psů

Nabízíme:
práci v přátelském kolektivu
stabilní a smysluplné zaměstnání
prohlubování a zvyšování kvalifikace
dovolená v délce 5 týdnů
indispoziční volno (sick days) v rozsahu 2 dnů s navýšením dle odpracovaných let u MP Brno až na 4 dny
pracovně lékařská péče
příspěvek na dopravu ve formě celoroční elektronické předplatní jízdenky
příspěvek na stravování
penzijní připojištění
celoroční využití rekreačního střediska
zaměstnanecký program výhodného volání



Předpokládané zařazení do pracovní pozice: dohodou co nejdříve


Zkušební doba v délce 3 měsíců a smlouva na dobu určitou na 6 měsíců, následné vyhodnocení tohoto zařazení s možností prodloužení na dobu neurčitou.



Platové zařazení: 5. třída, stupeň dle praxe (bez praxe se začíná na 6. stupni)

Pracoviště: Útulek pro opuštěná zvířata; Palcary 1186/50, 635 00 Brno


V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete svůj životopis na magdarozsyp@
Ošetřovatel/ka v Útulku pro opuštěná zvířata
Podobné inzeráty
Lékaři hanby, Opuštěná panenka atd.
Lékaři hanby Betty Trucková Robert Paul Truck - r.1984 vydání 2. ( 600,- Kč ) Opuštěná panenka Josef Bor - r.1962 vydání 2. ( 95,- Kč) Tábory utrpení a smrti Růžena Bubeníčková, Ludmila Kubátová, Irena Malá - r.1969 vydání 1. (1000,-Kč ) Továrna na smrt Ota Kraus- Erich Kulka - r.1957 vydání 5. (700,- Kč) Mathausen Václav Bedřich - r. 1959 vydání 1. (300,- kč)
Ošetřovatel zvířat v ZOO na HPP
Zoopark Zájezd o.p.s. hledá zaměstnance na pozici ošetřovatel zvířat na HPP ???? Požadavky: SOU/SŠ vzdělání, pracovitost, spolehlivost, časová flexibilita, bezúhonnost, fyzická zdatnost, schopnost práce v kolektivu, schopnost učit se novým věcem. Nástup možný ihned. V případě zájmu zasílejte své životopisy na email: curator@
Práce u koní - ošetřovatel koní
JK Zámecký dvůr Havířov hledá zodpovědného a aktivního zaměstnance na pozici: OŠETŘOVATEL KONÍ Náplň práce: - místování - krmení - vodění koní do a z výběhu Požadujeme: - pozitivní vztah ke koním - pečlivost, zodpovědnost, samostatnost Nabízíme: - práce na HPP nebo dle domluvy - možnost ježdění na místních koních - příjemný kolektiv Bližší informace na tel:
Plakát A2 Fantastická zvířata – Mlok Scamander
Z důvodu rekonstrukce pokojíčku předávám dál jednou sundaný plakát v perfektním stavu. Nepoškozený, v rozích samolepící páska překrytá fólií. Plakát Fantastická zvířata 2 – Mlok Scamander Plakát s hlavním hrdinou filmu Fantastická zvířata / Fantastic Beasts. Oficiální filmový plakát s grafikou fantastického filmu z pera J. K. Rowlingové FANTASTICKÁ ZVÍŘATA. Výška: 91 cm, Šířka: 61 cm. A2. Nelze poslat přes Zásilkovnu.
PRÁCE V IRSKU
Hledám zájemce ( zajemkyni ) na práci v psím útulku v Irsku. Pracovalo by se turnusově a to celý měsíc a další měsíc volno a takto by se to střídalo mezi dvěma zaměstnanci. Měsíc práce, měsíc volno. Na hodinu je 15€ a za měsíc to vchází cca 240 hodin. Ubytování zajištěno přímo v útulku a to v apartmánu, který je celý pouze pro daného pracovníka. Staráme se cca o 10 psů. Pouze vážným a seriózním zájemcům poskytnu více info a to na tel. Začátek práce cca polovina dubna. Zaškolení 3 dny. PS: nutná znalost AJ !!!
Opuštěná společnost - Erik Tabery
Kniha je 1x čtená, ve výborném stavu. Počet stran: 284 stran Poštovné při platbě předem: 70,- Kč. Všechny mé inzeráty najdete pod telefonním číslem 716528.