inzerce, prodej, prodám, bazar

Ošetřovatelka seniorů

Kategorie: Ostatní

Ošetřovatelku pro nechodícího seniora
Na jeden den v měsíci
Patnáctset korun za den
Tábor
Ošetřovatelka seniorů
Podobné inzeráty
Nabízím pomoc seniorům
Nabízím pomoc seniorům nákupy,pomoc při hygieně,příprava jídla,úklid domácnosti,dohlížení na brani leků atd.jsem vyučená ošetřovatelka/pečovatelka můžu předložit vyuční list.prosím peníze po každém odpracovaném dni na ruku.
OŠETŘOVATELKA ZVÍŘAT/ZAHRADNICE
Příjmu na HPP ošetrovatelku zvířat,zahradnici a všechno co k zahradě patří.... řidičský průkaz skupiny B podmínkou. Nabízíme rodinný kolektiv ,služební auto a dobré platební podmínky.... bližší info na tel.059310
Retro zdravotní odznak
Retro zdravotní odznak Diplomovaná sestra ošetřovatelka z roku 1956
Úklid,práce v domácnosti,pomocná síla v kuchyni
Dobrý den.Jsem vyučená prodavačka.Sháním práci na úklid na hlavní pracovní poměr s pracovní dobou cca od 7h do 14h,15h nebo 16h,nebo úklid či jiná pomoc v domácnosti např.u seniorů.Jsem pracovitá,uklidím cokoliv,mám praxi v úklidu a pracovala jsem i jako pomocná síla v kuchyni v jednom bufetu, dobrý zdravotní stav, 45 let.Nejlépe v České Lípě.Nástup možný od dubna.
GSM senior medic alarm HG-S10, SOS tísňové volání
Máte strach o své rodiče, nemocné či handicapované, osamělé členy rodiny nebo ostatní, kteří potřebují dohled? Nejste si jisti, zda si opravdu během dne něco uvaří nebo zda dodržují základní hygienu? Chcete s nimi být trvale v kontaktu a zároveň tak, aby je neobtěžovalo hledání a obsluha mobilního telefonu? Potom právě Vám je určen tento moderní bezpečnostní přístroj vyvinutý speciálně pro potřeby seniorů apod. Základní funkce přístroje: Tísňové volání - stiskem SOS tlačítka na alarmu nebo stiskem přenosného bezdrátového vodotěsného tlačítka bude odeslána nouzová SMS až na tři čísla a aktivováno volání až na pět čísel, Další tísňová tlačítka je možno doplnit, může být tedy instalováno např. v koupelně pro případ pádu apod. Handsfree telefon - Třem tlačítkům na alarmu lze přiřadit čísla pro volání, stiskem tlačítka se automaticky dané číslo vytočí a naváže se standardní hlasové volání.
Elektricka Keramicka Varna Deska
* Nabizim lehce pouzitou (dva mesice), keramickou desku. * Velice odolna a snadna udrzba * Okamzite zahrivani * Regulace teploty od 60 - 240 stupnu * Autoaticka detekce hrnce pro indukcni vareni * Vhodna do malych bytu, domova senioru (zadny plyn), do prace ci na chalupu! * Velice spokojena s varenim, ale s novou kuchyni prisla in nova, zabudovana plotna (a trouba :). * V okrese KARVINA ci OSTRAVA i privezu. * Nova 2 999,- Kc.