inzerce, prodej, prodám, bazar

Originální vykrajovátko dýně Halloween

Kategorie: Ostatní

Originální vykrajovátka na perníčky, cukroví, nebo pro děti na modelínu... ve tvar halloweenské dýně. Možno vyrobit více kusů nebo rozdílných tvarů:)
Lze zaslat poštou i Balíkovnou či Zásilkovnou
Originální vykrajovátko dýně Halloween
Podobné inzeráty
Zahradní dekorace Helloweenska dýně motorovou pilou
Svítící dýně halloween.motorovou pilou,v.1m.drevo javor instagram-jarkovsky.michal
Vykrajovátka Halloween
Halloween vykrajovátka viz fotografie. K dispozici netopýr, duch, kočka, dýně, klobouk, čarodejnice na koštěti. Cena za sadu 199 Kč.
Vykrajovatko na detske sendvice
Meda primo k sezrani..prodam nove vykrajovatko nejen na detske sendvice ve tvaru medvidka. ...a vsichni budou zirat... Rozmer je 9x9 cm Prosim kontaktovat pouze emailem. Doprava prostrednictvim PPL nebo Zasilkovnou. Zbozi zasilam nejpozdeji druhy den po pripsani platby na ucet. Inzerat platny do vymazani.
Vánoční vykrajovátka Delicia Tescoma
Prodám nová nepoužitá vykrajovátko. Vykrajovátko ve tvaru panáčka je zároveň i razítko. Možnost osobního předání v centru Brna nebo poslání přes Zásilkovnu za 79 Kč. Na dobírku neposílám.
Tescoma DELÍCIA  Perníková Vánoční hvězda
Stav-nový, nepoužitý. Souprava pro přípravu perníkové hvězdy na vánoční stromeček, obsahuje velké plastové vykrajovátko ve tvaru vánoční hvězdy a nosník pro umístění perníkové hvězdy na špici vánočního stromečku. Vykrajovátko lze použít i samostatně pro přípravu vánočního cukroví. Návod a recept uvnitř balení. Cena bez pošty - zásilkovna za 79kč. Osobně - Brno.
Kostým dýně
Dětský kostým dýně