inzerce, prodej, prodám, bazar

Originální trapézové tyče Ender 3

Kategorie: Ostatní

Prodám Originální trapézové tyče Ender 3-2 kusy.
Originální trapézové tyče Ender 3
Podobné inzeráty
Sada závěsových tyčí, 50 cm až 110 cm, na závěsy
Sada závěsových tyčí, 50 cm až 110 cm, nastavitelná černá okenní závěsová tyč s držáky, kompletní sada příslušenství pro závěsy s očky, závěsová tyč s kulovými konci Nastavitelná záclonová tyč: tyto černé záclonové tyče jsou vyrobeny z 5 tyčí z nerezové oceli, před použitím je třeba je sestavit. Záclonové tyče dostupné v 5 délkách (70, 80, 90, 100, 110 cm) se montují různými způsoby montáže. Pevný materiál: tato záclonová tyč s držákem je vyrobena z nerezové oceli, která pojme těžké závěsy nebo závěsy a je odolná proti korozi pro dlouhé používání. Naše záclonové tyče o průměru 28 mm jsou mnohem stabilnější než běžné záclonové tyče o průměru 25 mm a 15 mm. Elegantní design: speciální ozdobné konce pro záclonové tyče jsou ideální pro dekoraci oken. Dobrá textura, neotřelý design, krásná barva, velmi atraktivní pro lidi. Díky krásnému designu jsou dobrou ozdobou vašeho domova, díky čemuž je elegantní a módní. Příležitosti: tyto okenní záclonové tyče lze použít pro jídelnu, dveře, kuchyň, koupelnu, ložnici, obývací pokoj, kancelář atd.
Trapézové plechy
Nabízím k prodeji trapézové plechy o délce 9m a o šířce 12 m. Cena je 220 za m2.
Trapézové plechy střešní záruka 25 let.
Nabízím vysoce kvalitní trapézové plechy první jakosti, od výrobce Arcelor Mittal(Belgie) S PÍSEMNOU ZÁRUKOU OD VÝROBCE 25 LET. Síla plechů 0,50mm nebo 0,70mm. Plechy jsou povlíkané vrstvou Aluzinku nebo s nátěry: protikorozním, základovým a vrchním organickým nátěrem z nenasycené tvrzené polyesterové živice. Polyesterová vrstva o síle 25 mikronů (lesk) 35 mikronů (mat) nebo 50 mikronů. Na výběr různé výšky profilů a barev. V nabídce máme veškeré střešní doplňky.Plechy Vám dodáváme přímo z výrobní linky, kde jsou STŘÍHÁNY NA MÍRU podle rozměrů střechy. Objednávky nad 100m2 DODÁME ZDARMA na místo pokládky. Menší množství vydáváme na skladě firmy v obci Huzová okr.Olomouc, kde také můžetePŘEDEM SHLÉDNOU VZORKY PLECHŮ. Uvedená cena je 233 za 1m2 povrch Aluzinek a cena je již s DPH. Podrobnější informace a ceníky Vám radi zašleme na email nebo sdělíme telefonicky.
Prodám hoblované smrkové  hranoly a trapézové plechy.
Prodám smrkové hoblované hranoly a trapézové bílé plechy. Mělo to být parkovací stání. Ale firma klekla. Toto je vše co jsem po třech letech přes policii vyrazil z firmy. Pro mně již nepotřebné. Vše je v přílohách. Cena hranolů je 61000.-kč. Cena plechů je 22500.-kč.
Trapézové plechy.
Trapézové plechy T135. Rozměr 1m X 3m. 27ks. Bojler cca 400l, 1 rok v provozu. Stavební antonik s odpočtem.
Tyče na záclonu
Prodám tyto tyče na záclony. Délka tyčí 220 cm 1 x, 120 cm 1x, 98 cm 1x, 92 cm 2x. Konce jsou na imbus , průměr tyče na záclonu je 16 mm, záclona se tedy jen nasune do tunýlku. Součástí prodeje je i držák na tyče do zdi. Pěkný stav. Možnost koupit i se záclonou, záclony super stav. Lépe osobní odběr.Cena za tyč menší velikost 100,- větší velikost 150,-