inzerce, prodej, prodám, bazar

Originální šperky z cest - Afrika a Řecko

Kategorie: Ostatní

Afrika:

Šperk z Namíbie - malba na zpracované kosti.
Cena 350 Kč.

Řecko:

Kréta- velký slon, velikost přívěsku 7x7 cm a obvod 80 cm.
Cena 280 Kč.
Originální  šperky z cest  - Afrika a Řecko
Podobné inzeráty
ŽIVÁ AFRIKA s autogramy Hanzelky a Zikmunda
Kvalita 10/10. Kniha reportáží z expedice "Živá Afrika" je doplněna pasážemi z cestopisu Hanzelky a Zikmunda "Afrika snů a skutečností". V knize je autogram Jiřího Hanzelky a Miroslava Zikmunda z roku 1997. Zasílám pouze Zásilkovnou (79.-) nebo Balíkovnou (65.-) a pouze po platbě předem na účet.
Vesak na sperky
Nabizim originalni obraz zapad slunce, ktery je zhotoven, jako prehledny a esteticky organizer na sperky. Sperky nejsou soucasti prodeje! Rucni prace. Cena 129,- Kc
Služby sekání kolem cest -vývoz jímek-zimní údržba
Nabízím své služby jako je vývoz septiků a jímek fekálem o velikosti 9m3 ,sekání kolem cest mulčovacím ramenem záběr 1metr dosah 4 metry + ruční sekání kolem svodidel, značek atd. Nově dále nabízím zimní údržbu cest a komunikací na příští zimní období. Lokalita okres Jeseník. Ceny dohodou
obrazy olej,Řecko,Chorvatsko
obrazy Recko,Chorvatsko aj.
Afrika Twin 2016-2018
Prodám 2 sady rozšîření stupaček na Afrika Twin 2016-2018. Rovněž deflektor na nádrž.. vše je na klasickou Afriku, na Adventure Sport nepasuje… vše dohromady za jednotnou cenu..
Afrika Ráj A Peklo Zvířat – Josef Vágner
Afrika Ráj A Peklo Zvířat – Josef Vágner. 2. vydání. Od Atlasu po jih. 157 fotografií Josefa Vágnera, 30 barevných kreseb Milana Hůrky, 136 kreseb Evy Haškové. Doplněno dobovými ilustracemi a mapami. Použitá, bez vady. Poštovné: ČP platba na účet 70,- Dobírka 130,- Zásilkovna: platba na účet 79,- dobírka na výdejnu 102,- Balíkovna 65,- Osobní odběr na Praze 10.