inzerce, prodej, prodám, bazar

originální loketní opěrka Dokker, Lodgy

Kategorie: Příslušenství

Prodám nepoužitou originální loketní opěrku reference 8201661080.
PC 4,-Kč
Použitelnost Dacia Dokker Dacia Lodgy
Technické údaje:
Loketní opěrka imitace kůže. Upevnění k sedadlu řidiče Sklopení. Nebrání přístupu k ruční brzdě. Odolává hmotnosti 50 kg. Objem: 1 l. Systém upevnění prověřen nárazovými testy s požadavky, které překračují normy a předpisy. Kompatibilní s modely s levostranným řízením.
Zlepšuje komfort při jízdě a poskytuje dodatečný úložný prostor.
originální loketní opěrka Dokker, Lodgy
Podobné inzeráty
Sada 4ks gumové koberce Dacia Lodgy
Používané cca rok, vyrobené na míru pro Lodgy/ Dokker, bez poškození jen špinavé, PC 600. Možné předání Jihlava, Třebíč, Havlíčkův Brod, Praha, Teplice, Most, Plzeň, Brno, Olomouc, Ostrava, Orlová,Havířov, nebo na trase. Kontakt prosím telefonicky.
originální loketní opěrka Duster II
Prodám nepoužitou originální loketní opěrku reference 8201698592. PC 4109,-Kč Použitelnost Dacia Duster II Technické údaje: Loketní opěrka z černé tkaniny s bílým prošíváním.Sklopení.Nebrání přístupu k parkovací brzdě.Odolává hmotnosti 50 kg.Kapacita: 1 l.Systém upevnění prověřen nárazovými testy s požadavky, které překračují normy a předpisy.Kompatibilní s modelem Duster 2 s levostranným řízením (vozidlo BEZ standardní loketní opěrky). Zvyšuje své pohodlí během jízdy a využijte přídavný úložný prostor. Výškově nastavitelná pro maximální pohodlí Barva: černá Kapacita: 1 l
Chevrolet cruze - loketní opěrka
Prodám loketní opěrku z chevroleta cruze, já jsem loketní opěrku nakoupil zde:
nové látkové koberce Dacia Lodgy
nové látkové koberce Dacia Lodgy 8201149655
příčníky na Dacia Lodgy
Prodám úplně nové příčníky na Dacia Lodgy - uzamykatelné. Dostal jsem jako dárek, nepoužité ,zabalené ještě v krabici.
Střešní nosiče na Dacia Dokker uzamykatelné
Originální uzamykatelné střešní nosiče na Dacia Dokker, délka 125, rychlé dotažení pomocí imbus klíče. Pouze osobní předání. Předání možné také v okolí Jaroměře.