inzerce, prodej, prodám, bazar

Original Pruša MK3S+

Kategorie: Ostatní

Original mk3s+ , podložka na linearech, hotend dragon celokov, box osvetleny, regulovatelna teplota, pi camera, raspbbery, lcd touch 4.3, atd. cena dle prislušenstvi.
Original Pruša MK3S+
Podobné inzeráty
Sestavený klon Prusa MMU2s kit od Fysetc
prodám sestavený, ovšem nepoužitý kit multimateriálové jednotky MMU2s od Fysetc pro tiskárny Prusa i3 MK3S+, případně jiné tiskárny bežící na firmware Marlin (nutno nakonfigurovat). Netisknul jsem díly extruderu a držák jednotky pro Prusa i3 MK3S+ (plánováno na jinou tiskárnu). Cena 4500,-Kč + poštovné.
Tištěné díly pro tiskárny Průša
Nabízím 3D tištěné díly pro všechny tiskárny značky Průša -Průša MK3s+ -Průša Mini+ -MMU2s - všechny starší verze - všechny upgrade tiskáren Materiál Průšament PetG nebo tepelně odolné ASA Barva dle přání. Více informací na emailu: Hotové díly pošlu přes Zásilkovnu nebo po dohodě je možnost osobního vyzvednutí.
Prusa MK3S
Prodám svojí originál Prusa mk3S, Tiskárna tiskne bez problémů. Na Y ose jsou lineární pojezdy a tryska Olsson Ruby 0,4. + oba tiskové pláty
Prusa i3 MK3S - 3D tiskárna
Prodám 3D tiskárnu Prusa i3 MK3S v perfektním stavu. jedná se o originální kus zakoupen přímo od Průši. Tiskárna byla pravidelně servisována a používána cca dva roky. Je plně funkční a připravena k okamžitému použití.
Klon Prusa MMU2s kit od Fysetc
prodám nový nepoužitý (rozbaleno pro kontrolu obsahu) kit multimateriálové jednotky MMU2s od Fysetc pro tiskárny Prusa i3 MK3S+, případně jiné tiskárny bežící na firmware Marlin (nutno nakonfigurovat). Cena 3800,-Kč + poštovné
Obličejový štít Prusa Průša 3 ks
Prodám nepoužité štíty Průša. Kompletni.