inzerce, prodej, prodám, bazar

Original diagnostický software Renault

Kategorie: Příslušenství

Originální software Renault na starší vozy, elektrické schéma Trafic.
Original diagnostický software Renault
Podobné inzeráty
Přestavby/konverze navigací z americké navigace na evropskou
Nabízíme konverze navigací, rádia a jazyku z americké/kanadské verze na evropskou s zachováním originálního systému. Možnost instalace originál EU navigace do vozů bez navigační jednotky. Konverze navigací USA/EU Všechny vozy FCA- Chrysler, Jeep, Dodge (software Uconnect) GM-Chevrolet, Buick, Cadillac, GMC, (software Mylink) FORD, Lincoln (software Sync) A jiné vozy ze Spojených států a Kanady.
Diagnostika Delphi
Prodám interface s OBD + poslední verzi softwaru Delphi 2020.23 nebo Autocom 2020.23 v českém jazyce pro osobní, dodávkové a nákladní vozy,který funguje na Win Vista , 7 , 8 , 10 , 11 / 32 , 64 Bit /. Načítat možno vozy do r.v.2021. Instalace přímo do PC,není třeba žádný virtuální box VMware apod. Možno i samotný software cena 400 Kč. Mám i novější verzi software, která funguje pouze na Win 10 a 11. Po dohodě mohu dodat i jednodeskový přístroj s OBD a hardwarovou úpravou primárně určený pro tuto verzi software. Možnost osobního převzetí s instalací do vašeho PC.V nabídce také diagnostika pro vozidla Škoda,Seat,Audi,VW.
TPMS Go Continental programovací a diagnostický nástroj
Nové nepoužité. SERVIS TPMS TPMS Go - model ATEQ VT36 Nákladově efektivní, robustní a snadno ovladatelný Díky robustnímu krytu a dobíjecím bateriím s dlouhou životností se Continental TPMS Go ideálně hodí pro každodenní dílenské úkoly a rutinní práce v servisních provozech. Náhradní senzory lze naprogramovat přímo, kolo po kole. Pro postup opětovného naučení použijte TPMS Go společně s diagnostickým zařízením nebo proveďte postup opětovného naučení TPMS pro automatické nebo ruční opětovné naučení v souladu s uživatelskou příručkou vozidla. Startovací jednotka od výrobce ATEQ po značkou Continental Kompaktní 2,8 "displej Uživatelsky přívětivá navigace pomocí ovládacích tlačítek Poskytuje všechny základní funkce TPMS Funkce na první pohled: Aktivuje a čte senzory pro systémy monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS) všech značek vozidel po celém světě Programuje všechny přední univerzální poprodejní TPMS senzory Během několika okamžiků zobrazí všechna data senzoru: ID, tlak v pneumatikách, teplotu pneumatik, stav baterie atd. Vyhledávání čísla náhradních dílů TPMS (OE a aftermarket) 3 roky Update Plus v ceně (bezplatný software a aktualizace databáze) Rozsah dodávky TPMS Go: Kapesní zařízení TPMS Go USB datový kabel Nabíječka USB flash disk s PC softwarem WebTPM, programy ovladačů a návodem k obsluze Jazyky DE, EN, IT, FR, HE, ES, HR, KO, CS, DA, NL, FI, HU, NO, PL, PT, RO, RU, SK, SL, SV, TR Rozměry (V x Š x H): 150 x 80 x 25 mm Pořizovací cena TPMS Go zahrnuje první tři roky služby aktualizace softwaru + roční aktualizace zdarma
Renault Talisman gumové koberce - originál
Renault Talisman gumové koberce - originál kat.č. 8201618021 Foto ilustrační koberce jsou zabalené v papírové krabici. Originální zboží, zcela nové a zabalené Černá barva Renault Talisman 2015 - Renault Talisman Grandtour / kombi 2015 -
AllData V10.53 Software pro os. a nákl. vozy
AllData V10.53 Software. Data od r. 1982 do 2014. Novější verze už je pouze online. Dílenská příručka pouze v anglickém jazyce pro osobní a nákladní vozy. Databáze obsahuje mnoho informací. V PC potřeba pouze 170Mb. Vše na externím 640GB HDD. Podporováno Win XP, 7, 8, 10.
Mini diagnostika ODBII Wifi
Mini diagnostický WiFi skener do auta - WIFI. Do mobilu si stahnete aplikaci, s mobilem se připojíte k wifině vytvořené skenerem, připojíte a můžete stahovat různé informace o autě. Aplikací je víc. Na netu se dá stahnout návod. Nový, nerozbalený (mám bluetooth a ten mi stačí).