inzerce, prodej, prodám, bazar

Organizace skutečného života - Cassandra Aarssen

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Nezničená. Pobočka Zásilkovny/Z-box za 80 Kč. Zaslání na adresu za 110 Kč.
Organizace skutečného života - Cassandra Aarssen
Podobné inzeráty
J. KELLER - Sociologie organizace a byrokracie
KELLER, J. Sociologie organizace a byrokracie. 2.vyd. Praha: SLON, 2007. 167s. ISBN 978-80-86429-74-8 - cena 100Kc Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
E.NOVOTNÁ - Sociologie organizace
NOVOTNÁ, E. Sociologie organizace. 1.vyd. Praha: Grada, 2008. 112s. ISBN 978-80-247-2428-7 Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
I.TICHÁ - Učící se organizace
TICHÁ, I. Učící se organizace. 1.vyd. Praha: Alfa Publishing, 2005. 144s. ISBN 80-86851-19-2 Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
Organizace a ekonomika průmyslové výroby
Organizace a ekonomika průmyslové výroby Bedřich Kramer, František Schrogl, Josef Pešák Učební text pro III. a IV. ročník průmyslových škol strojnických a elektrotechnických 2. přepracované vydání, Státní pedagogické nakladatelství Praha 1959 Kniha v pěkném stavu, místy podtržený text. Osobní předání v Písku, po dohodě zaslání Zásilkovnou.
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
ECO - FRIENDLY DOMOV
Jednou čtená, jako nová. Je vaše domácnost ohleduplná k životnímu prostředí? Tento inspirativní a praktický průvodce vám obrátí pohled na svět o 180° a pomůže vám krok za krokem změnit nejen váš styl bydlení. Úvodní část nejprve nastíní nezbytné základy vědomého života, čímž vás jako čtenáře provede přínosy plynoucími z vašeho rozhodnutí pro udržitelnost, a vysvětluje, jak používat tuto knihu a začlenit její zásady do každodenního života. Christine Liu, bloggerka a odbornice na téma udržitelného životního stylu, s vámi projde jednotlivé místnosti vašeho domu – obývák, kuchyň, ložnici a koupelnu – a nabídne tipy, triky a 18 projektů představených krok za krokem, díky nimž povedete styl života s menším dopadem na životní prostředí. Ať už tak, že si vyrobíte svou vlastní zubní pastu, vydáte se na cestu obnovitelných zdrojů energie, omezíte spotřebu plastů, založíte si vlastní bylinkovou zahradu, nebo upcyklujete staré kusy nábytku, existuje mnoho větších či menších kroků ke změně.