inzerce, prodej, prodám, bazar

Orel vzlétl

Kategorie: Ostatní

Pouze osobní převzetí v Praze. Německo začíná prohrávat a nastává rozkol i mezi nacistickou elitou. Kniha navazuje na román Orel přistál, kdy skupina německých parašutistů, vedená členem IRA, hodlá unést Winstona Churchilla. Po neúspěchu akce se zachránil pouze hlavní hrdina Ir Liam Devlin. Dalším, kdo přežil, je plukovník Steiner, který je však uvězněn v Toweru. Himmler vydává nový rozkaz, osvobodit Steinera. Devlin se tak znovu dostává na scénu, vše je ale jenom zástěrka, aby se skryl plán na likvidaci Hitlera, Rommela a Canarise. Napínavá a čtivá kniha Špionážní román z 2. světové války se odehrává v období před spojeneckou invazí
Orel vzlétl
Podobné inzeráty
Orel bělohlavý
Prodám dřevořezbu (Orel), sušené smrkové dřevo vhodné i do interiéru nebo exteriéru. 80cm
Kniha psychopatologie (Miroslav Orel a kolektiv)
Kniha psychopatologie (Miroslav Orel a kolektiv). V dobrém stavu. Mohu zaslat standartně přes poštu, zásilkovnu. Případně dle osobního odběru v okolí Čelákovic, okresu Praha – východ, či v Praze. Pokud máte zájem, tak se podívejte na mé další inzerce.
Orel vyřezany motorovou pilou
Orel, borovice nemoreny instagram-jarkovsky.michal
Zahradní dekorace orel motorovou pilou
Orel vyřezány motorovou pilou,břevno javor, vysoká 170 cm,rozpětí 240cm instagram-jarkovsky.michal
Slovenský orel 2022 1/25 oz zlato Emise 500kusu
Slovenský Orel 2022 zlato 1/25 OZ. Sběratelská varianta investiční mince je uložena do speciálního balení, které je číslováno. Emisní náklad této varianty čítá pouhých 500 kusů.
DVD Pán Prstenů, Highlander, Sedm statečných, Bounty
Prodám rozšířenou verzi DVD Pán Prstenů-Návrat krále,cz.tit.,Sedm statečných(1960),Bounty,Orel deváté legie,Highlander 1,Král Artuš,Statečné srdce,Rudá Sonja,Robin Hood,Mladé pušky, vice info e-mailem, cena 300kč za všech 10 DVD plus poštovné.