inzerce, prodej, prodám, bazar

Opravdu velký taburet / Puf zn. Bono

Kategorie: Sedací soupravy

Opravdu velký taburet
délka 180cm x šířka 55cm x výška 44cm
prestižní značky designového nábytku Bono,
původní cena 21tis.,
barva zelená, potah je látka vzhled broušená kůže,
je bez známek opotřebení, velmi málo používáno.
Jedinečný kousek do větších prostor
Opravdu velký taburet / Puf zn. Bono
Podobné inzeráty
Kožená, značková, sed.souprava 2+ el. pol. křeslo+taburet.
Nabízím velmi krásnou, koženou, sedací soupravu 2 + elektricky polohovatelné křeslo a taburet s úložným prostorem značky Elastoform. Kůže je krásná, silná, pevná, nezničená, barva temně hnědá. Křeslo je plně funkční s dálkovým ovládáním, nosnost do 110kg, polohování zad a nohou, lze polohovat zvlášť, křeslo je na kolečkách, snadná manipulace. Taburet je s úložným prostorem. Sedací souprava je celkově v perfektním stavu. Celokožená, vhodné do otevřených prostor. Z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Rozměry: Š: 2 - 155cm, 1 - 98cm, H: 90cm, V: 98/křeslo - 113cm, taburet: 65x65cm. Sedací souprava se nachází: Strojetice 43986, okres Louny.Po domluvě možný dovoz.
Sedací souprava - 1x třímístná sedačka+taburet
Prodám třímístnou nerozkládácí sedačku a taburet v červené barvě. Potahová látka i na zadní straně sedačky. Rozměry dle foto. Pozah nepoškozený!!! (prodej bez polštářů). Cena 2500,- za sedačku, taburet: Kč 500,-. V případě rychlého jednání taburet zdarma. Pouze vlastní odvoz z Liberce.
Rohová sedací souprava Bono
PŘI RYCHLÉM JEDNANÍ SLEVA!!! Nabízím rohovou sedací soupravu zakoupenou před čtyřmi dny. Důvod k prodeji: nevhodný do prostoru. Původní cena byla 19 999Kč na Asko nábytek. Odkaz na sedací soupravu: Rozměry jsou 313/215x72x90, výška sedáku: 40, hloubka sedáku: 60 Souprava je v perfektním stavu, nepoužitá a jednoduchá k rozložení. Sedačka je rozkládací do čtverce + úložný prostor. Doprava vlastní.
Šedý puf se sametovým potahem Windsor & Co Sofas Astre
Prodám šedý puf se sametovým potahem francozské značky Windsor & Co Sofas Astre. Cena v obchodě: 8 000 Kč
Sedacia súprava do tvaru U +veľký taburet
Učková sedačka v modernej kombinácií bielej ekokože a sivej látky. K sedačke je aj veľký taburet prisunutím ktorého vznikne ložná plocha. Rozmer 160x305x216cm taburet 127x72cm Vankúše na zips. DOPRAVA ZDARMA!
Sedací souprava rohová + taburet - kožená
Kožená sedací souprava rohová s úložným prostorem a taburet . Sedačka je vyrobená ze silné a kvalitní kůže . SEDAČKA JE V TOP STAVU. Levá strana 265 cm, pravá strana 215 cm. Hloubka sedu 50 cm. Hloubka sedačky 90 cm. Výška sedu 42 cm. Výška sedačky 100 cm. taburet 65 x 65 cm. Barva smetanová. Materiál kůže. Sedačky dovážíme z Německa. PODÍVEJTE SE NA MÉ DALŠÍ INZERCE. Možnost dopravy. EV4509