inzerce, prodej, prodám, bazar

Oprava defektu

Kategorie: Příslušenství

Nepoužitá sada na opravu defektu pneu.
Oprava defektu
Podobné inzeráty
Sada pro opravu defektu pneumatiky
Nikdy nepoužitá, nevybalená sada na opravu defektu pneumatiky, originál od Citroenu, ještě v původní folii. Po domluvě je možné poslat poštou nebo osobní odběr.
Nepoužitý set na opravu defektu pneumatiky Terra-S (450ml)
Prodám nepoužitý starší set na opravu defektu pneumatiky pro osobní vůz, značky Terra-S Mobil Kit. Jedná se o tubu s tmelem, která se napojí na originální vzduchový kompresor a tím se zacelí defekt v pneumatice. Kompletní původní balení tmelu, nástavec, ventilek, návod. Náplň 450ml. Cena nového setu 795kč. Evidenční číslo 3. Více foto zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou nebo zásilkovnou. Cena za komplet 100kč.
Náhradní náplň plniče defektu
Prodám náhradní náplň plniče defektu 350ml..Je original z nové Mazdy. Koupil jsem rezervu,tak je mi to k ničemu
Tyre Leaks hustič pneu

500ml
Nový, nepoužitý. Pro rozměr pneu: nad 165x14 Slouží jako provizorní oprava při drobném defektu pneumatiky. Umožní okamžitou opravu bez nutnosti výměny a nouzové dojetí.
Oprava pneu 500 ml COYOTE / Motip
Rychle a účinně utěsní propíchnutou pneumatiku bez nutnosti demontáže kola a bez nářadí. Speciální latexová formula, utěsňuje díry a nafukuje pneumatiku. Vhodné na většinu normálních vpichů a pomalé unikání tlaku, použitelné na porušení pneumatiky až do velikosti 5 mm. Návod k použití: 1. Pokud je to možné odstranit předmět, který způsobil propíchnutí. 2. Nastavte kolo ventilkem nahoru. 3. Důkladně protřepte sprej před použitím. 4. Našroubujte hadičku spreje na ventilek. 5. Držte sprej vzpřímeně a zatlačte na spouštěč spreje. 6. Pneumatika se nafoukne a utěsní za 1-3 minuty. 7. Uzavřete ventilek kola a ihned se rozjeďte, aby se přípravek v kole rovnoměrně rozprostřel (ujeďte minimálně 3-5 km). Takováto oprava jen pouze dočasná (pro nouzové dojetí k pneuservisu). Pneumatiku je třeba následně odborně opravit. V pneuservisu informujte obsluhu o použití tohoto přípravku Cena za 1ks: 100kč Aktuální stav viz pořízené foto. Osobně lze předat ve Zlíně na adrese: Mokrá IV 199. Na dobírku zasílám BALÍKEM DO RUKY (dodání do druhého dne) po uhrazení poštovného 100Kč předem na účet. Na další notebooky, počítače a příslušenství stačí dole kliknout na jméno firmy: Martin Chumchal
VDO Teplomer youngtimer veteran
Prodam dobovy teplomer VDO vhodny do youngtimeru popr veterana. Idealni reseni pri defektu pristrojove desky atp. Plne funkcni, vcetne drzaku, staci jen vycistit