inzerce, prodej, prodám, bazar

Olejomalba - prodam velkoformatovou malbu 120 x 180

Kategorie: Umělecké předměty

Olejomalba na platne
Olejomalba - prodam velkoformatovou malbu 120 x 180
Podobné inzeráty
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt.
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt. Prodám starý obraz od Oldřicha Břežanského, regionálního malíře a výtvarníka ze severních Čech. Je to olejomalba na plátně. Nazváno "Zahradní kolonie", je z roku 1959, signováno vpravo nahoře, dřevěný rám. Celkový rozměr: 92 x 77 cm. Dále prodám linoryt od malíře a grafika Františka Bělohlávka z Olomouce. K Bělohlávkovým doménám patřila po celá desetiletí grafika, knižní grafika, plakátová tvorba, malba a tvorba pro architekturu. Obraz je v kovovém rámu zlaté barvy, zaskleno. Obraz Katedrála Sv. Václava v Olomouci, je z roku 1984, signováno vpravo dole, výtisk 109/200. Osobní převzetí Litvínov nebo dopravu hradí kupující. Cenu nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Obraz "Lesní cesta", autorka E. Mužíková
Obraz "Lesní cesta", rozměry 23 x 32 cm. Akademická malířka Eva Mužíková. Narodila se v Brně, studovala Průmyslovou školu textilní – textilní návrhářství, Školu uměleckých řemesel v Brně – monumentální malbu a pražskou AVU – grafiku a malbu. Působila jako výtvarný pedagog na Střední průmyslové škole textilní v Brně. Spolupracuje s architekty při výtvarném dotváření interiérů. Roku 1994 obdržela Cenu Masarykovi akademie v Praze za uměleckou tvůrčí činnost. Tvorba Evy Mužíkové zahrnuje několik malířských a grafických cyklů, které jsou v raném období ve znamení hry s tvarem a prostorem. Později vznikají emotivně laděné expresivně pojaté dramatické kompozice, vystřídané po čase přírodními, jásavě barevnými motivy. K novějším pracím patří jak figurální obrazy, tak i ilustrace s biblickými náměty a znovu objevené podněty raných abstraktních zátiší. Samostatné výstavy: Kabinet umění Brno, Galerie Dílo/ČFVU/Brno, Uherské Hradiště, Olomouc, Ostrava, Dům umění města Brna a jiné.
Olejomalba na plátně a na tvrdém kartonu
Olejomalba trubka na plátně 60x40 Cena 3900Kc A olejomalba na kartone housle 60x50 Cena 3500 cena za oba obrazy 6.700Kč Oboje originál. . .
Alois Pitrmann, olejomalba na kartonu, Černé moře"
Prodám obraz – autor Alois Pitrmann, Černé moře, olej na kartonu, rozměr 65 x 50 cm, původní rám. Signováno, vlevo dole, předpokládaný vznik cca 1970-75 Osobní odběr Alois Pitrmann * 21. 8. 1911 Louny - † 23. 5. 1986 Praha Malíř, grafik a sochař. Studoval malbu u profesorů J. Loukoty a J. Obrovského na AVU v Praze (1936-1939). Byl především krajinářem, portrétistou. Věnoval se spirituální tvorbě, kresbě, ilustrační tvorbě, je autorem plastik. Alois Pitrmann je zastoupen ve sbírkách Galerie hlavního města Prahy a v mnoha dalších institucích a sbírkách u nás. V zahraničí pak ve státních galeriích v Drážďanech, v Budapešti a v Mnichově, Tate gallery v Londýně, Musée des Beaux-Arts Lyonu, Museo del Prado v Madridu, Bibliothéque Nationale v Paříži.v
R.Procházka - Jarní tání 76 a Slunečnicové pole 73
Nabízím k prodeji dva obrazy R.Procházky: "Jarní tání" z roku 1976: Olejomalba na sololitu. Rozměr obrazu 98 x 48,5 cm; rozměr rámu 120 x 70 cm. Rám je s drobnými otluky a v horní části má prasklinu. Cena: 3900 Kč. "Slunečnicové pole" z roku 1973: Olejomalba na sololitu. Rozměr obrazu 68 x 49 cm; rozměr rámu 83 x 63 cm. Rám má drobné otluky. Cena: 2100 Kč. Možnost domluvit se na osobním předání v Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje upřednostňuji mailovou komunikaci.