inzerce, prodej, prodám, bazar

Oleje,kapaliny,autokosmetika -60% větší množství

Kategorie: Příslušenství

Nabízím oleje auto/moto 2takt,4takt, hydraulické, převodové,do pil/sekaček,nemrz.směsi (chladiče,ostřikovače),aditiv.do nafty, autokosmetiku,autodoplňky(potah volant, koncovky výfuku apod.) Hodnota zboží cca 50.000, nabízím -60%, tzn.za 20.000 ! Dopravu můžu zajistit.
Oleje,kapaliny,autokosmetika -60% větší množství
Podobné inzeráty
Mobil Univis N 46 - 20L
ISO VG 46, oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou Mobil Univis N 46 - 20L ISO VG 46, oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou Oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou určené pro uspokojení širokého rozsahu pot řeb hydraulických soustav. Výrobky vykazují vysoký viskozitní index, který zlepšuje vlastnosti při nízkých a vysokých teplotách. Díky tomu se stávají vynikající volbou pro zařízení, která mají velké rozpětí mezi najížděcí a provozní teplotou. Oleje řady Univis N se vyznačují dobrou střihovou stabilitou, která umožňuje jejich dlouhodobé použití ve vysokoteplotních provozních prostředích. Prodlužují životnost filtrů a optimálně chrání zařízení, což vede kesnížení nákladů na údržbu a na likvidaci výrobku. Oleje řady Univis N jsou vyrobeny z vybraných vysoce kvalitních základových olejů v kombinaci s komplexem aditiv, které jim propůjčují velmi dobré protioděrové vlastnosti, ochranu proti rezivění a korozi, dobrou deemulgační schopnost, oxidační odolnost, dobré protipěnící vlastnosti a schopnost rychlého uvolňování vzduchu. Jsou určeny pro systémy pracující v mírných podmínkách, které vyžadují vysoký stupeň ochrany proti opotřebení.
hadice na pohonné hmoty Výprodej
Hadice na odsávání umožňuje přemístění jakékoliv kapaliny z bodu A do bodu B. Je možné ji používat na naplnění a vysátí nádrží aut, nákladních vozidel, motocyklů, lodí, sekaček a podobně. Vhodné i použití v domácnosti jako pomůcka při čištění akvárií, bazénů a odtoků. Pohybováním hadice nahoru a dolů můžete bezpečně odsát kapalinu aniž by se vaše ústa museli dotknout konce hadice. Pokud používáte hadici na odsávání můžete předejít všem nepříjemnostem a nebezpečím které vznikají při odsávání kapalin. Poklopkanie spustí odsávání kapaliny aniž by se do procesu museli zapojit ústa. Můžete se vyhnout rozkvapkaniu kapaliny a vdechnutí nepříjemných vůní. Je vhodná skoro pro všechny kapaliny, jako například voda, benzín, nafta, petrolej apod. Odolná proti UV záření, tukům a olejům, barevně je stabilní. Vnitřní průměr hadice: 12mm/vnější 20mm 10L za 1min 150,- 16mm/vnější 25mm 10L za 45sec 200,- 19mm/vnější 30mm 24L za 25sec 250,- Tloušťka stěny: 2 mm Délka: 200 cm Země původu: DE Barva: průsvitná -nerezová koncovka s kuličkou
Auto - Tester brzd. kapaliny, nový nepoužitý
Auto - Tester brzdové kapaliny, diody, přesné a rychlé stanovení kvality brzdové kapaliny nákladních i osobních automobilů, motocyklů a různých strojů. Spolehlivě změří obsah vody v brzdové kapalině, na základě tohoto měření je možné určit, zda je výměna brzdové kapaliny potřebná. Nový, nepoužitý.
Refraktometr
Prodám nový refraktometr pro měření stavu chladící kapaliny G11,G12,G13, kapaliny ostřikovačů, elektrolytu akumulátoru a kapaliny AdBlue.Vhodné pro servisy,garáže atd.Osobní převzetí nebo pošlu na dobírku
Refraktometr+tester brzdové kapaliny
Prodám nový a nepoužitý refraktometr. Přístroj dokáže měřit bod tuhnutí chladící směsi, kapaliny na čištění skla, podíl elektrolytu olověných baterií. Zařízení kompenzuje okolní teplotu aby bylo zajištěno přesné měření při okolní teplotě 10 ° C ~ 30 ° C. V sadě je tester brzdové kapaliny. Lze zakoupit i jednotlivě. Zasílám: 1,Zásilkovnou za 79kč na odběrné místo (platba předem), cena celkem 579kč. 2,Na dobírku zásilkovnou za 102kč na odběrné místo,cena celkem 602kč. 3,Osobní odběr-Brno-zdarma,cena-500kč. 4,Za váš nákup pošlu dárek.
Tester brzdové kapaliny
Prodám tester brzdové kapaliny. Přístroj zjišťuje poměr vody v brzdové kapalině.Návod na použití:Po vybalení vložíme do bat. prostoru 1x tužkovou AAA baterii.Vysuneme kryt chránící elektrody,zapneme spinač na druhém konci přístroje.(rozsvítí se zelená LED.)Elektrody ponoříme do nádobky s brzdovou kapalinou.Stav kapaliny vyhodnotíme dle rozsvícených indikačních LED.Žlutá-ok,Červená-kapalinu je nutno vyměnit. Zasílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 179kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 202kč. 4,Za váš nákup pošlu dárek.