inzerce, prodej, prodám, bazar

Olej od .mal. P. RASZKA , ..88 x 43 cm

Kategorie: Umělecké předměty

velice hezká panoramatická malba krajiny od známého malíře ..RASZKY , osobitý styl malby s pastózně nanášenou barvou ,..foceno při večerním osvětlení , barvy jsou ve skutečnosti sytější ,...
Olej od .mal. P. RASZKA , ..88 x 43 cm
Podobné inzeráty
obraz POLNÍ KYTICE , olej od  P. RASZKA
Krásný plastický , pastózně provedená špachtlová malba " Polní kytice " . od P. RASZKA , Rozměr 66 x 53cm , kvalitní malba , zaskleno , světlý rám , signatura vpravo dole ,.
Obraz Raszka - Kytice
Prodám obraz Raszka - Kytice, rozměry 80 x 63,5 cm
Ak. mal. Zeděk Götz, Věčná dualita olej
Ak. mal. Zeděk Götz, Věčná dualita olej 60×80cm, stříbrný rám, dřevo.
Koupím obrazy od malíře RASZKA
Koupím obrazy od malíře Pavla Raszky.
obraz - ZIMNÍ SCENÉRIE, olej, akad. mal. L. Trinkmoc
obraz - ZIMNÍ SCENÉRIE, olej na kartonu, akademický malíř Ladislav Trinkmoc, kvalitní dílo autora vyhledávaného sběrateli zvláště pro mistrovské přírodní scenerie a nádherné provedené oblohy, jeho klasická velikost 35x25cm v původním zlato-stříbrném rámu velikosti 43x33cm... POKUD VÁM NEVYHOVUJE CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VAŠI PŘEDSTAVU. Ladislav Trinkmoc (1883 Praha – 1956 Lysá nad Labem), akademický malíř, studoval na AVU, maloval hlavně krajiny (Nymbursko) a květinová zátiší.
obraz - POHLED DO ÚDOLÍ, olej, ak. mal. B. Peroutka
obraz - POHLED DO ÚDOLÍ, olej na malířské lepence, akademický malíř Bedřich Peroutka, skvělá působivá práce, formát 32x26cm v původním krásném rámu velikosti 46x39cm, dekorativní i investiční záležitost... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Akademický malíř Bedřich Peroutka (1880 – 1959) se narodil na Starém Městě v rodině mistra lakýrnického Jana Peroutky. Po absolvování základního vzdělání studoval na Akademii výtvarných umění v Praze u profesora Hanuše Schwaigra. V roce 1911 studium zdárně absolvoval a následně podnikl několik studijních cest po Německu. Věnoval se krajinomalbě, portrétu a figurální tvorbě.