inzerce, prodej, prodám, bazar

Oldsmobile 98 - 455 V-8 365 hp

Kategorie: Veteráni

Oldsmobile Ninety-Eight Convertible 455 cui (1969). Pojízdné, funkční vozidlo, nehavarované. Elektrická střecha. Velmi zachovalý stav. Bez koroze. Doklady na přihlášení (přihlášení v případě zájmu zařídíme). Více info na telefonu , VETERANINATRUC nebo WhatsApp. (CHCETE POMOCI S DOVOZEM NEBO REGISTRACÍ VAŠEHO NEJEN HISTORICKÉHO VOZIDLA, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT). Desítky historických vozidel na jednom místě.
Oldsmobile 98 - 455 V-8 365 hp
Podobné inzeráty
Oldsmobile 98  Ninety-Eight Holiday Rocket 455 V-8 370 hp
Nabízím vzácný a krásný Oldsmobile 98 Ninety-Eight Holiday Rocket z roku 1969, který byl dovezen z USA, konkrétně z Kalifornie Hollywood, po prvním majiteli. Tento historický vůz je poháněn výkonným motorem Rocket V-8 455 BIG BLOCK o objemu 7500 ccm a výkonu 370 HP. K vozu jsou k dispozici veškeré doklady, poznámky majitele plus servisní doklady a původní prodejní doklad. Vůz je momentálně přihlášen na veteránských SPZ a prodáván za cenu 390 000 Kč, případně za nejlepší nabídku. Pokud máte zájem, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto klenotu. Tento vůz je skvělou investicí pro sběratele a milovníky klasických automobilů. Odkaz na původního majitele Podobné jako Ford,Lincoln,Buick,Mercury,Chevrolet,Cadillac,Dodge,Pontiac,
Oldsmobile 98 Regency, model 1979, 350cui
Oldsmobile 98 Regency, vlajková loď Oldsmobile vyrobena 10/1978 pro Švýcarsko, tachometr v km, objem 5.7 litrů - V8, 6 míst k sezení. Třírychlostní automatická převodovka po GO, čtyřkomorový karburátor, servořízení, klimatizace, el. okna, el. zrcátka, el. šíbr, el. sedadla, centrální zamykání, dvouokruhové zánovní brzdy, 4x nové pneu, nové tlumiče, nové disky, nový olej, filtry.... Plně pojízdné a funkční. - cena k jednání, možná i výměna - nabídněte - délka 5.6 m - více po telefonu Výše uvedené údaje mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. . .
Oldsmobile Cutlass 442 1972
Predam zaujimavy Oldsmobile 442 Cutlass 1972 455 V8 big block, TH400 automat. Velmi zachovaly ram aj podlahy bez hrdze auto je dovezene z Californie. Pekny povodny interier. K autu je original US title a doklady o precleni
1970 Oldsmobile Cutlass Holliday
Motor small block 350ci V8 Tří rychlostní automat Původní majitelka v 80.letech nechala auto přestříkat z tovární měděné na současný odstín Oldsmobile pink. Černá vinylová střecha, potahy v odstínu slonová kost. 14" ocelové disky obuté na radiálkach 225/70 Cooper cobra gt. Tachometr ukazuje 16tisíc mil, takže určitě bude mít o stovku navíc. Částečné servisní dokumenty z rozsáhlejších oprav v roce 18. Nová palivová pumpa kabely a svíčky plus filtry, přetěsnění motoru a převodovky, nové čepy řízení a nové pneu.. Auto má načatý práh a spodní hranu dveří na straně spolujezdce. Barva začíná lehce bublinkovat na pár místech kapoty a kufru ale není to nic hrozného. Auto bylo posledních 25 let garážováno a jezdilo minimálně. jenom na srazy a v pěkném počasí. Startuje na první dobrou. Bezproblémové auto stačí sednout a jezdit. Auto je aktuálně na cestě do Česka. Cena je za komplet s dopravou a proclením. Vážným zájemcům můžu poslat více fotek do mailu.
Oldsmobile Custom Cruiser
Prodám Oldsmobile Custom Cruiser r.v. 1979. Auto je nepojízdné a bez TP. Chybí motor, převodovka a kardan. Jinak je vůz kompletní. Jel naposledy před 17 lety, kdy předchozí majitel vymontoval pohonné ústrojí. Olds stojí posledních 20 let v suché stodole, takže není téměř zrezlý. Poničený je zadní nárazník (neopatrné skládání z podvalníku předchozího majitele!!) viz foto. Interier je kompletní, jen oloupaná stropnice. Ve voze byl původně 5,7 litru V8 diesel. Po dohodě (jen a pouze k vozu) mohu prodat i motor Chevrolet V8 305 (5 litr, benzín) po repasi, převodovku TH 350 (3st automat) a kardan (vše určeno k zamontování do něj). Stejný vůz se vyráběl do roku 1993 jako Chevrolet Caprice STW (ten mám taky). Proto jsem si koupil tento jako záložní vůz. Prodávám proto, že jsem si uvědomil, že na jeho renovaci nebudu mít nikdy čas. Nutno vidět, dát si kávu a třeba jen "pokecat" u vozu. Dohoda možná. Snad někomu udělá radost.
Oldsmobile Delta 88 convertible rok 1964
Prodám americkou klasiku Oldsmobile Delta 88 cabriolet z roku 1964. Motor 6.6 V8 automat. Auto je kompletní, nádherný kus ale poměrně dost na práci, nutno vidět. Střecha je OK.