inzerce, prodej, prodám, bazar

Okrasný truhlík masiv 44x22

Kategorie: Ostatní

Prodám okrasný truhlík z masivu včetně plastové výplně. Rozměr 44x22, bez nátěru. Nabízím výrobu různých rozměrů na přání. Krásná výzdoba vašich zahrad či balkónů. Koukněte i na mé ostatní inzeráty. Výroba do 5 dnů.
Okrasný truhlík masiv 44x22
Podobné inzeráty
Okrasný truhlík masiv 83x22
Prodám okrasný truhlík z masivu včetně plastové výplně. Rozměr 83x22, bez nátěru. Nabízím výrobu různých rozměrů na přání. Krásná výzdoba vašich zahrad či balkónů. Koukněte i na mé ostatní inzeráty. Výroba do 5 dnů.
Okrasný truhlík masiv 35x35x30
Prodám okrasný truhlík z masivu. Rozměr 35x35x30, vnitřek ošetřen a potažen textilií, z venku bez nátěru. Nabízím výrobu různých rozměrů na přání. Krásná výzdoba vašich zahrad či balkónů. Koukněte i na mé ostatní inzeráty. Výroba do 5 dnů.
Okrasný bílý kámen - mramor extra výběr
Bílý okrasný kámen bílá žula dolomit.. dovoz extra výběrová tříděná frakce 1000kg za 8500kč...bez dopravy nejmenší odběr je tuna.. po dohodě lze promíchat 3 druhy frakce .. ideální pro okrasný design okolí domu, zahrady, gabiony nebo okolo vířivek teras atd .. netříděná zbylá frakce lze dohodnout za levnější cenu pro více info pouze volejte
Dřevěný truhlík
Prodám dřevěný truhlík (záhon, dřevěná bedna) o rozměru 119x27x13 (hloubka) celková výška 25. Širší truhlík má šířku 40 cm. Cena 300 menší, 400 větší.
Dřevěný truhlík - soudek
Prodám dřevěný truhlík z masivního dřeva bez povrchové úpravy. Rozměry : 57cm x 30cm , výška 31cm. Jednoduchým způsobem lze vložit plast. truhlík 50 cm viz. foto. Cena 1650,-Kč. Po dohodě možnost zaslání.
dřevěný truhlík
prodám modřínový dřevěný truhlík rozměry lze upravit dle požadavků (velikost vnitřních misek a truhlíků, šířka a hloubka parapetu ...) truhlík lze srovnat do roviny díky nastavitelným nožičkám materiál je neošetřené modřínové dřevo