inzerce, prodej, prodám, bazar

Okrasný kámen - solitérní - valoun

Kategorie: Ostatní

Prodám okrasné kameny různých velikostí cca od 200kg do 14 tun, možnost dodat větší množství, dle dohody, možnost dodat i větší solitéry, dovoz možný, cena uvedena za 1kg, nakládka je samozřejmostí.
Okrasný kámen - solitérní - valoun
Podobné inzeráty
Okrasný bílý kámen - mramor extra výběr
Bílý okrasný kámen bílá žula dolomit.. dovoz extra výběrová tříděná frakce 1000kg za 8500kč...bez dopravy nejmenší odběr je tuna.. po dohodě lze promíchat 3 druhy frakce .. ideální pro okrasný design okolí domu, zahrady, gabiony nebo okolo vířivek teras atd .. netříděná zbylá frakce lze dohodnout za levnější cenu pro více info pouze volejte
Krkonošský krystalický vápenec - dekorační kamen
Prodám lomový Krkonošský krystalický vápenec bílé, místy nařůžovělé až šedivé barvy. Lokalita Černý Důl v krkonošském podhůří - Královéhradecký kraj Střední kámen má hmotnost cca 25 kg, větší soliterní kameny 50 kg a více. Na prodej jsou menší i větší kameny. Velký výběr tvarů. Kámen je vhodný k dekoraci zahrad záhonů chodníků, na skalky nebo jako solitérní kameny. Inzerát je platný do smazání. Pouze vlastní odvoz Semín - 8 km od Přelouče. Odběr možný pouze o víkendech, pátek, sobota, něděle. Cena za 1 kg = 4 Kč
Okrasný kořen - pařez
Okrasný kořen - pařez do zahrady nebo k jezirku, vhodny jako soliterni, parez je z listnateho javoru, rozpeti korenoveho systemu 90 cm, vyska 100 cm, krasna patina dulky po povrchu, cisteny.
Okrasný kořen pařez
Okrasný kořen - pařez do zahrady nebo k jezirku, vhodny jako soliterni, parez je z listnateho stromu, rozpeti korenoveho systemu 110 cm, vyska 50 cm, krasna patina dulky po povrchu, cisteny.
zahrada, okrasný kámen, design, umění, kamenná dlažba
nabízím úžasný kámen do zahrady nebo i do exluzivního interiéru, možnost i pro zahradního nebo bytového architekta, nebo sochaře, kámen je trošku větší, tzn, že manipulace jen s patřičnou technikou, viz foto, cena 15, inzerát platí do smazání !!! dále nabízím: ručně dělaná dvěstělet stará kamenná dlažba dle foto, vhodné pro sochaře, zahradního architekta, jako doplněk luxusní zahrady,cenu bych viděl cca 19999 korunek, nebo něco rozumnýho nabídni, je možná výměna za: lodní kontejner 6m, Haki lešení, hliníkovou pojízdnou věž Layher, střešní stan Maggiolina, elektrocentrálu Honda min 15 kW, nic jiného nenabízejte !
Kámen balvan valoun do zahrádky
Malý na zahrádku cca 30*40 možno přeměřit.