inzerce, prodej, prodám, bazar

Okenní kličky

Kategorie: Stavební materiál

Prodám okenní kličky a kukátka 50,-Kč/ks - vše nové.

Okenní kličky
Podobné inzeráty
Staré prvorepublikové mosazné okenní rozvory- kličky
Prodám staré prvorepublikové mosazné okenní kličky- půlolivy se štítky a okenní rozvory (klička pro dvoukřídlé špaletové okno). Kličky jsou čisté, plně funkční a po repasi či případně očištěné, ale s krásnou hnědavě- žlutou patinou. Celkem nabízím více jak 100 kusů půloliv po 365 Kč/ks a min 60 rozvor po 665 Kč/ks. Vše v perfektním stavu připravené k okamžité montáži. Možnost zaslání na dobírku či osobní odběr v Hradci Králové.
Původní prvorepublikové okenní mosazné kličky
Původní prvorepublikové okenní mosazné kličky tzv.půlolivy ve tvaru do písmene L hranatějšího typu. Kličky jsou čisté a plně funkční tj. v perfektním stavu připravené k okamžité montáži. Tělo kličky je celomosazné, pouze čtyřhran je ocelový. Celkem nabízím cca 200 kliček po 315 Kč/ks. Dále nabízím olivy- rovory téhož stylu po 545Kč/ks. Možnost zaslání na dobírku poštou či osobní odběr v Hradci Králové.
Precizní prvorepublikové mosazné okenní kličky
Prodám prvorepublikové mosazné okenní kličky- rozvory na dřevěná okna. Kličky jsou plně funkční a připravené k okamžité montáži, která je velmi snadná. Rozvor je standardní. Cena za kus je 735Kč.Puloliva 365Kč K dispozici cca 50kusůbod obou typů. V témže stylu mohu nabídnout i dveřní kování. Osobní předání, či zaslání poštou.
Mosazné okenní kličky, staré po repasi
Prodám okenní kličky z první republiky - půlolivy a olivy viz foto. Kličky jsou očištěné a plně funkční, připravené k okamžité montáži. Osobní převzetí v Hradci Králové nebo mohu zaslat poštou na dobírku. Možnost prodeje i po kusu. Cena za půolivu je 385Kč/ks, oliva- rozvora 635Kč. Ve stejném stylu mám i dorazy a dveřní kování ve více párech.
Železné ocelové obrtlíky na dřevěná okna
Prodám železné ocelové obrtlíky- okenní kličky na dřevěná špaletová okna v počtu více jak 100kusů. Mám pravé, levé, celokovové či s mosaznou kuličkou. Různé velikosti a tvary. Jedná se o původní okenní kličku, která byla pouze zbavena nátěrů. Stav velmi dobrý. Cena za kus je 420Kč. Mám několik vzdáleností kličky od plechu 25mm či 15mm a podobně. Osobní předání v Hradci Králové či je možné zaslání poštou na dobírku.
Mosazné okenní kování, staré, funkční
Prodám staré původní okenní kličky na dřevená okna viz foto. Jedná se pěkné rozvory s lehkou patinou, která koresponduje se stářím. Mám více kusů než je na foto. Cena za kus 585Kc. Tel 5